کد خبر:۸۱۱۷۹۹
معرفی کتاب؛

آشنایی با مالک اشتر جنگ‌های نامنظم در متروی تهران

شاه بابایی در مقدمه کتاب نوشته است: هیچ گاه تصور نمی‌کردم پیدا کردن یک عکس در یک روز پاییزی سال ۱۳۸۵ آن هم در مترو تهران اینگونه مسیر زندگی و شیوه نگرشم را تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پس از شهادت دکتر چمران، فرمانده‌ای بخشی از ستاد جنگ‌های نامنظم منطقه جنوب به جوانی ۲۵ ساله سپرده شد، و این جوان توانست با فتح بستان، سوسنگرد دست به فتوحات بزرگی بزند، این جوان کسی نبود جز شهید علیرضا ماهینی.
شهید ماهینی که دررشته الکترونیک دانش‌سرای عالی تهران تحصیلات خود را به پایان رسانده بود و مدتی هم در کسوت معلمی در دبیرستان سعادت و هنرستان حاج جاسم بوشهری به تدریس میپرداخت با شروع جنگ تحمیلی در همان روز‌های آغازین به جبهه های حق علیه باطل شتافت و از سوی شهید چمران به فرماندهی گردان‌های مجرب عملیاتی در ستاد جنگ‌های نامنظم انتخاب شد و چنان در عملیات‌ها خوش درخشید که لقب «مالک اشتر» از سوی همرزمانش به وی گفته میشد. اما سرانجام شهید ماهینی در دهم دی‌ماه سال ۱۳۶۰ بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به ناحیه سر در منطقه چزابه به شهادت رسید.
اکنون زهرا شاه بابایی به نگارش کتابی با عنوان «دلداده» به داستان زندگی این شهید پرداخته است، شاه بابایی در مقدمه کتاب نوشته است: هیچ گاه تصور نمی‌کردم پیدا کردن یک عکس در یک روز پاییزی سال ۱۳۸۵ آن هم در مترو تهران اینگونه مسیر زندگی و شیوه نگرشم را تغییر دهد. عکسی که زیرپای مسافران افتاده بود و بی‌اختیار به سمتش رفتم و آن را برداشتم. زیر عکس نوشته شده بود شهید علیرضا ماهینی فرمانده جنگ‌های نامنظم. نمی‌دانم چرا آن روز آن عکس را به خانه بردم و چرا هر چه می‌گذشت ارتباطم با آن بیشتر و بیشتر می‌شد. گویی ندایی مرا به سوی شناخت بیشترش می‌کشاند. این ماجرا بهانه‌ای شد برای آغاز سفر...»
گفتنی است، کتاب «دلداده» با خاطراتی از زندگی شهید علیرضا ماهینی، مالک اشتر جنگ‌های نامنظم شهید دکتر چمران، به قلم زهرا سبزه علی (شاه بابایی) منتشر شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار