آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۱۲۹
به علت شدت آبگرفتگی؛

بسیج دانشجویی استان خوزستان، جهادگران را به منطقه کوت عبدالله اعزام می‌کند

مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: شدت آبگرفتگی منطقه کوت عبدالله بعد از بارندگی بسیار بوده و به همین دلیل در فراخوانی خواستار شدیم دانشجویان جهادگری اگر توان کمک به مردم منطقه را دارند اعلام آمادگی کنند.

امیر کمیلی‌راد، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت آبگرفتگی اهواز گفت: با توجه به اینکه با آبگرفتگی شدید در منطقه کوت عبدالله مواجه شدیم، بسیج دانشجویی استان خوزستان به ۵ حوزه بسیج دانشجویی اهواز فراخوان داده تا نیرو‌های جهادی خود را برای کمک به مردم منطقه و کاهش خسارات آن آماده کنند.

کمیلی‌راد اظهار کرد: بعد از اینکه مشخص شود چه تعداد از دانشجویان جهادی اعلام آمادگی برای حضور در این منطقه کرده اند، شروع به اعزام آنان خواهیم کرد. البته این آبگرفتگی در شهر اهواز نیز وجود دارد و منازل مسکونی را در بر گرفته است، اما نمی‌توان این آب‌ها را به خارج از منازل هدایت کرد؛ چرا که سطح این آبگرفتگی‌ها در همه جای اهواز یکسان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار