علینژاد در گفتگو با دانشجو:
دانشجویان با حضور در مناطق مختلف شیراز با مشکلات این شهر از نزدیک آشنا شدند +تصاویر و فیلم
دبیر تشکل آرمان دانشگاه شیراز گفت: برنامه «شیراز زیر ذرهبین» امروز به منظور آشنایی دانشجویان با چالشهای شهر مخصوصا چالشهای اجتماعی و اقتصادی این شهر برگزار شد.

سیاوش علی نژاد، دبیر تشکل آرمان (عدالتخواه) دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری برنامه «شیراز زیر ذرهبین» گفت: شیراز هم مانند خیلی از کلانشهرهای دیگر از اختلاف طبقاتی و عدم توازن توسعه رنج میبرد در این راستا برنامه میدانی نقاط مختلف شهر شیراز را از جمله مناطق مرفه و مناطق محروم را پایش خواهیم کرد و با چالشهای شهرمان بهویژه شکاف طبقاتی به طرز ملموستری مواجه خواهیم شد.
علی نژاد مطرح کرد: ما در قبال چالشهای شهر مسئول هستیم و باید از مسئولین مطالبه کنیم که این چالشها را برطرف کنند و برای آنها دغدغه داشته باشند و تلاش کنند. این برنامه با حضور میلاد گودرزی، وحید اشتری و سید مهدی پور یزدان پرست امروز پنج شنبه، بیست و هشتم آذر ماه برگزار شد.




لینک کپی شد
گزارش خطا
۰