حریم شهر تهران پاکسازی می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۴۹۱۱

حریم شهر تهران پاکسازی می‌شود

به گفته مدیرکل حریم شهر تهران به منظور افزایش کیفیت محیط زیست و جلوه‌های بصری تهران، پاکسازی حریم شهر در دستور کار قرار گرفته است.
حریم شهر تهران پاکسازی می‌شود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی شکری مدیرکل حریم شهر تهران با اعلام این خبر گفت: در یک همکاری سه جانبه بین شهرداری تهران، سازمان‌های مردم نهاد و استانداری تهران، پروژه پاکسازی حریم با اجرای اولین گام در محور امامزاده داوود (ع)، آغاز به کار کرد.

شکری افزود: در گام اول در مجموع ۲۵ کیلومتر مربع از اراضی حریم شهر تهران واقع در منطقه ۵ شهرداری تهران، محور امامزاده داوود علیه السلام پاکسازی و نخاله و زباله‌های موجود در این منطقه جمع آوری شد.

مدیر کل حریم شهر تهران ضمن قدردانی از شهردارمنطقه ۵ تهران گفت: مطابق با نظر معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری تهران و معاونان شهرسازی و معماری و خدمات شهری شهرداری تهران مقرر شد کمیته‌ای به دبیری اداره کل حریم جهت بررسی و احصاءهمه موارد به منظور بهسازی مسیر‌های پرتردد توریستی، تفریحی و زیارتی تشکیل شود.

وی افزود: این کمیته در هماهنگی با بخشداران، دهیاران و مسئولان مربوط تشکیل و در کلیه مناطق به صورت مستمر فعالیت خواهد داشت.
پربازدیدترین آخرین اخبار