کد خبر:۸۱۵۱۶۱
رئیس مرکز تحقیقات بتن خبر داد

تکنسین‌های کمیته بتن آماده آمریکا در راه ایران / راهکار پیشنهادی برای کاهش آلودگی هوا

رئیس مرکز تحقیقات بتن با اشاره به اینکه در تهران ۵۰ کارخانه تولید بتن داریم که همگی ادعا می‌کنند بتن آن‌ها استاندارد‌های لازم و کافی را دارد، گفت: کمیته بتن آماده آمریکا با مرکز تحقیقات بتن مذاکراتی انجام داده تا از سوی این کمیته برای آموزش کارخانه‌های تولیدی بتن به ایران بیایند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی احمدوند در حاشیه کنفرانس بین‌المللی بتن و زلزله با بیان اینکه ساخت دیواره‌های بتنی می‌توانست سیل اخیر در ایران را مهار کند، گفت: البته در خصوص جلوگیری از وقوع چنین حوادثی راهکار پیشگیرانه و درمان را به مسؤولان ارائه داده‌ایم، اما هنوز به سطح اجرای این راهکار‌ها تصمیمی اتخاذ نشده است.

احمدوند ادامه داد: استفاده از سیل‌بند‌های بتنی هزینه بسیار کمتری نسبت به نمونه سنگی آن دارد پس مسؤولان می‌توانند با صرف هزینه‌های بسیار کمتری از ایجاد خسارات در وقوع سیلاب بکاهند.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با تأکید بر اینکه در تهران ۵۰ کارگاه تولید بتن داریم گفت: تمام این کارخانه‌ها مدعی هستند که بتن تولیدی آن‌ها استاندارد لازم را دارد، اما سؤال این است که باید نظارت و بازرسی در خصوص روند تولید بتن نیز صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه استاندارد ۶۰۴۴ با همین نیت ۴ سال است که تضمین شده است تا از روند تولید به بتن بازرسی و بر آن نظارت داشته باشد، گفت: با کمیته بتن آماده آمریکا وارد مذاکره شده‌ایم تا آن‌ها برای آموزش کارخانه‌های تولیدی بتن ایران وارد ایران شوند. تمام مراحل آن انجام شده و حتی آن‌ها برای هر روز حضور در ایران ۲ هزار دلار تقاضا کرده‌اند که مساعدت‌های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته است. قطعاً با ورود این تکنسین‌ها به ایران می‌توانیم به این کارخانه‌های تولیدی پس از آموزش گواهی‌نامه آمریکایی بدهیم.

احمدوند گفت: تکنسین‌های این کمیته بتن آماده آمریکا اول آموزش می‌دهند بعد اگر آن کارخانه تولیدی استاندارد را اخذ کرد گواهی‌نامه صلاحیت بین‌المللی دریافت خواهد کرد.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با اشاره به اینکه فرایند تولید بتن باید استاندارد باشد، گفت: به هر حال تمام کارگاه‌های تولیدی مجوز تولید بتن را دارند، اما به دلیل عدم نظارت‌ها نمی‌دانیم با چه کیفیتی بتن تولید می‌شود.

* طراحی هدایت جریان هوا برای کاهش دادن آلودگی

وی با اشاره در پاسخ به این سؤال که چه راهکار‌هایی برای رفع آلودگی هوای تهران پیشنهاد می‌کنید، گفت: با انتقال دانش از آمریکا راهکاری برای رفع آلودگی هوای تهران ارائه کرده‌ایم، اما متأسفانه مسؤولان به آن اهمیت نمی‌دهند.

احمدوند ادامه داد: در آمریکا در شهر‌هایی مثل لس‌آنجلس آلودگی هوا به مراتب از تهران بدتر است، اما آن‌ها با راهکار ایجاد چفت در کوه‌ها توانسته‌اند در هوا توربولانس ایجاد کنند و جریان هوا را هدایت کنند.

رئیس مرکز تحقیقات بتن گفت: این طرح در تهران هم قابل اجراست و تمام جزئیات این طرح به شهرداری و نهاد‌های مرتبط ارائه شده است، اما هنوز جوابی در این خصوص به ما داده نشده و ما بلاتکلیف هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۳
امریکا چطور این یکی رو تحریم نکرده !!؟ الان اینها مطمئنید کلکی تو کارشون نیست و میخوان به ایران این تکنولوژی رو بدهند !!؟ یا میخوان بیان تهران با بعضی ها دیدار کنند مطمئنید همه اینها کارشناس بتن هستند و حاسوسی در بینشون نیست
پس خوشخیال تر از دولت هم پیدا میشه
امیدواریم خوب چشم هاتون رو باز کنید فردا نیاید بگید نمیدونستیم فلان کس چی بوده و چکاره بوده !؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار