آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۴۳۱

ماجرای شنیدنی انصراف یک قاری از جشنواره

حسین بیات شرکت‌کننده جشنواره تلاوت‌های مجلسی به دلیل قرار گرفتن قرعه تلاوتش در شهر محل سکونتش قید شانس بالای کسب مقام به دلیل رأی همشهریان را زد و ضمن انصراف از تلاوت در اسلامشهر از دبیر جشنواره خواست تا در شهری دیگر در جشنواره شرکت کند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ حسین بیات قاری اهل اسلامشهر و شرکت‌کننده در جشنواره تلاوت‌های مجلسی به دلیل قرار گرفتن قرعه‌اش در اسلامشهر و برای برگزاری عادلانه جشنواره ضمن انصراف از حضور در این رقابت از دبیرخانه جشنواره خواست تا قرعه محل تلاوتش را تغییر دهند.

ماجرا از این قرار است که در جشنواره تلاوت‌های مجلسی قاری برگزیده با رأی عموم مردم انتخاب می‌شود. به این صورت که قاریان برگزیده باحضور برروی جایگاه به تلاوت می‌پردازند و پس از پایان تلاوت‌ها برترین قاری با رأی عموم مردم و هیأت نظارت انتخاب می‌شود.

مرحله کشوری این جشنواره امشب در شهر‌های تهران، دماوند، اسلامشهر، شهریار و پاکدشت برگزار می‌شود و برگزیدگان استان‌های مختلف طی قرعه‌کشی که چند روز قبل انجام شد در پنج گروه تقسیم و هر گروه در یکی از این شهر‌ها با هم رقابت می‌کنند و نفرات اول هر گروه به جشنواره فجر تلاوت که روز ۲۰ دی‌ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود راه پیدا می‌کنند.

حسین بیات قاری اهل اسلامشهر یکی از برگزیدگان مرحله استانی است که در قرعه‌کشی مرحله کشوری در گروهی قرار گرفت که باید در اسلامشهر یعنی شهر محل سکونتش تلاوت کند، با این اتفاق وی بالاترین شانس را برای برگزیده شدن داشت، زیرا باتوجه به شناخت مردم اسلامشهر از وی احتمال رأی دادن مردم اسلامشهر به همشهری‌شان بیش از بقیه بود.

اما این قاری قرآن برای نزدیک شدن جشنواره به عدالت طی نامه‌ای به دبیر‌خانه جشنواره درخواست کرد تا در شهر دیگری تلاوت کند. درحالی که تلاوت در شهر خودش برای او بزرگترین امتیاز بود و این حق برای او کاملاً قانونی بود، زیرا طبق قرعه‌کشی بیات تنها قاری بود که در شهر خودش تلاوت می‌کرد.

داود جعفری دبیر جشنواره تلاوت‌های مجلسی در گفتگو با فارس ضمن تقدیر از این کار قاری اهل اسلامشهر گفت: از آنجایی که قاریان باید براساس قرعه‌کشی در یکی از بخش‌های مرحله کشوری که در شهر‌های استان تهران برگزار می‌شود، تلاوت کنند، آقای بیات قاری اهل اسلامشهر می‌توانست در شهر خودش تلاوت کند و هیچ منعی هم برای او نبود و با این اتفاق حتی بالاترین شانس را برای اول شدن داشت، اما وی اخلاق و تربیت قرآنی‌اش را نشان داد و در نامه‌ای به دبیرخانه جشنواره تقاضا کرد تا در یک شهر دیگر تلاوت کند.

وی ادامه داد: از نظر ما آقای بیات و قاریان مزین به اخلاق قرآنی بدون شرکت در جشنواره و مسابقه نفر برتر هستند و در واقع این عزیزان مقام برتر خود را از صاحب قرآن گرفته‌اند. البته حتماً از این قاری بااخلاق تجلیل ویژه‌ای به عمل می‌آوریم.

جعفری دوری از رقابت را یکی از خصوصیات جشنواره دانست و گفت: از روز اولی که این جشنواره در حسینیه صاحب الزمانی تهران طراحی شد مهم‌ترین هدف این بود که شرکت‌کنندگان در آن احساس رقابت نکنند، زیرا مسابقات قرآن چنین فضایی داشت و استرس زیادی هم به شرکت‌کنندگان وارد می‌کرد و خدا را شاکریم که امروز با دیدن چنین اتفاق زیبایی، جشنواره به ثمر نشسته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار