آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۸۷۲
عباسی در گفتگو با دانشجو:

آشپزخانه دانشگاه هرمزگان به طور کامل صنعتی نشده است

مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و به طور میانگین هر روز ۲۰۰۰ پرس غذا در آن پخت می‌شود.

مهدی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت آشپزخانه این دانشگاه گفت: آشپزخانه دانشگاه هرمزگان نیمه صنعتی است و در این آشپزخانه روزانه به طور میانگین ۲۰۰۰ پرس غذا پخت می‌شود.

عباسی اضافه کرد: کیفیت غذا‌های دانشگاه در حد مطلوبی است و برای پخت و پز برنج و گوشت و... از همان سهمیه‌ای استفاده می‌کنیم که به تمام دانشگاه‌های کشور اختصاص داده شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان با بیان اینکه شورای صنفی دانشجویان به طور مداوم بر کیفیت پخت غذا‌های دانشگاه نظارت دارد، اظهار کرد: این آشپزخانه مجهز به یکسری از وسایل پخت و پز صنعتی همچون کباب پز است، اما هنوز به طور کامل صنعتی نشده و در تلاشیم این مهم محقق شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار