مدیر امور دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: آشپزخانه دانشگاه خلیج فارس اکنون نیمه صنعتی است و در حال رفع نواقص آن هستیم و قطعا تا پایان دیماه این آشپزخانه به طور کامل صنعتی میشود.
علی رستمی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت آشپزخانه این دانشگاه گفت: آشپزخانه دانشگاه خلیج فارس بوشهر نیمه صنعتی است.
رستمی افزود: آشپزخانه دانشگاه شهید چمران اهواز مجهز به دیگهای بخار پز و تجهیزات کامل است و فقط یکسری نواقص دارد که در حال رفع آنها هستیم. قطعا این آشپزخانه تا پایان دی ماه به طور کامل صنعتی میشود.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر اظهار کرد: در آشپزخانه دانشگاه خلیج فارس بوشهر هر روزه برای وعده ناهار ۳۰۰۰ پرس غذا و برای وعده شام حدود ۱۸۰۰ پرس غذا، پخت میشود.