آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۷۱۹۸

سردار فدوری: سلیمانی برای شهادت آماده بود/ پاسداران پیروزی بیشتری رقم می‌زنند

جانشین فرمانده کل سپاه گفت: یک شاخصه اساسی را همواره همه آدم‌ها در مورد حاج قاسم سلیمانی دیدند از جمله اینکه وی پاسدار انقلاب بود و برای این تکلیف همواره برای شهادت آماده بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری  دانشجو، سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی گفتگویی با شبکه خبر ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت سردار سرلشکر قاسم سلیمانی گفت: حاج قاسم قریب به ۴۰ سال منتظر شهادت بود. این لحظه زیبایی که برای هر کسی پیش بیاد به معنای بالاترین عاقبت بخیری است و طبق وعده خدا در اعلی علیین قرار می‌گیرد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به آشنایی خود با سردار قاسم سلیمانی اظهار داشت: قریب به ۴۰ سال این افتخار وجود داشت با شهید عزیز حاج قاسم سلیمانی آشنا باشم. حاج قاسم سلیمانی در سال‌های طولانی قبل از جنگ به عنوان پاسدار انقلاب اسلامی در همه سطوحی که الزام داشت از انقلاب اسلامی پاسدارای شود، حضور داشت.

سردار فدوی ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی در همه روزهایی که شرارت‌های شیطان بزرگ توسط عواملش در گوشه و کنار کشور اتفاق می‌افتاد، حضور داشت و سپس با شروع جنگ ۸ ساله دفاع مقدسی که در درون خود قوت‌ها و زیبایی بی نظیری که آفریده شد نیز حاج قاسم سلیمانی حضور داشت.

وی افزود: حاج قاسم سلیمانی بعد از دوران جنگ در بیش از ۲۲ سالی که در نیروی قدس حضور داشت یک شاخصه اساسی را همواره همه آدم‌ها در مورد این شهید می‌دیدند؛ یک اینکه پاسدار انقلاب اسلامی بود و برای اینکه تکلیف را در حد اعلی انجام دهد همواره برای شهادت آماده بود. حاج قاسم همیشه احساس می‌کرد که چرا از امثال شهید خرازی، حاج همت و… عقب افتاده است و حاج قاسم به مثابه یارانی که قبل از او رفتند و شهید شدند دائم می‌گفت من منتظر شهادت هستم و خدا نصیبی که برای مجاهدان راه خدا وعده داده بود نصیبش کرد.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران ادامه داد: به مثابه همه خیراتی که خداوند درباره خیرات بعدی مژده داده است، امام ما، امام خامنه ای در پیامی که برای شهادت حاج قاسم سلیمانی دادند، چند وعده را مطرح کردند؛ اول اینکه پیروزی قطعی در انتظار راه مجاهدان راه خداست. همچنین تدوام خط جهاد و مقاومت با انگیزه مضاعف یک وعده بعدی است.

سردار فدوی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری چند پیام برای خبیثانی مثل شیطان بزرگ که دشمنی با انقلاب اسلامی را ۴۰ سال تداوم دادند مطرح کردند و فرمودند ادامه راه مبارزه برای جنایتکاران سخت‌تر است و پیروزی نهایی برای جنایتکاران خیلی تلخ‌تر است.

وی افزود: بیش از ۴۰ هزار پاسدار در طول ۴۱ سال گذشته به شهادت رسیدند ولی حتماً شهادت حاج قاسم سلیمانی مضاعف‌تر از همه شهادت شهدای قبلی برای پاسداران انقلاب اسلامی انگیزه بیشتری را برقرار می‌کند که پیروزی‌های بیشتری را رقم بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار