گردهمایی سالیانه مدیران ارشد روحانی با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، روسای سازمانهای عقیدتی سیاسی نیرووهای مسلح و نماینده، ولی فقیه در سپاه برگزار شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، گردهمایی سالیانه مدیران ارشد روحانی با حضور رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا، روسای سازمانهای عقیدتی سیاسی نیرووهای مسلح و نماینده، ولی فقیه در سپاه، روسای پیشین سازمانهای مذکور از جمله حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و مسئولان ارشد روحانی نیروهای مسلح به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با حضور در همایش سالیانه مدیران ارشد روحانی نیروهای مسلح که به میزبانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت صدیقه اطهر حضرت فاطمه (س) و همچنین درود به ارواح مطهر و پاک شهدا به ویژه شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش به تبیین چالشهای نظام و چیستی وچرایی تدابیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به مسئله جایگاه رهبری و چالش ها، علل مدارای رهبری، چرایی و چگونگی تایید کاندیدها در شورای نگهبان و سهم مردم در کارآمدی مجلس شورای اسلامی و قوه مجریه پرداخت.
حجت الاسلام سعیدی با تبیین جایگاه رهبری در مواجه با چالشهای نظام گفت: برای پاسخ به این مسئله و درک علل آن باید تاریخ اسلام را ورق زد و ریشهی اختلافات پیامبر (ص) با ابوسفیان، امیرالمومنین حضرت علی (ع) و معاویه، مشروعه خواهان و مشروطه خواهان و حتی ریشه اختلافات آیت ا... کاشانی و مصدق و امام خمینی (ره) و بنی صدر را بررسی کرد و دریافت که پیام رهبران الهی و دینی در یک راستا بوده است و این دیگران بوده اند که از خطوط و صراط مستقیم ارزشهای اسلامی عدول کرده اند.
وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت امروز نظام اسلامی بسیار متفاوت از دوران رهبری امام خمینی (ره) است با تشریح تفاوتهای عصر نبوی با عصر علوی گفت: پیامبر طیب دوار بود و برای توحیدی کردن جامعه در بین مردم حضور مییافت و پایههای دین و شریعت را در جامعه اسلامی پیاده سازی میکرد، اما در عصر علوی این مردم هستند که باید در گرد امام عصر خود حاضر و از او تبعیت میکردند.
حجت الاسلام والمسلمین سعیدی کفر پنهان و آشکار را یکی دیگر از تفاوتهای دو عصر نبوی و علوی عنوان کرد و گفت: کفر علنی و آشکار در زمان پیامبر اکرم (ص) جای خود را به کفر پنهان در زمان امیرالمونین (ع) داد و این موضوع شرایط را در زمان این امام همام بسیار دشوار و پیچیده کرد.
وی همبستگی بین خواص را از تفاوتهای دیگر دو عصر علوی و نبوی عنوان کرد و اظهار داشت: بعد از رحلت پیامبر خواص با تغییر رفتار خود و مطالبات و انتظارات دنیایی خود حکومت اسلامی را با چالشهای دیگری روبرو ساختند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بررسی سطوح متفاوت اختلاف و جبهه بندی نفاق در دو عصر نبوی و علوی با اشاره به دوران رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب شکوهمند اسلامی گفت: امام رحمت ا.. قبل از پیروزی انقلاب با رژیمی روبرو بود که معیار و ملاک رفتار و عملکرد آن کاملا مشخص بود؛ اما پس از پیروزی انقلاب، امام (ره) با جبههای از نفاق مواجه بود که فقط در ظاهر موافق حکومت بودند و ظاهراً از ارزشهای اسلام دفاع میکردند.
حجت الاسلام و المسلمین سعیدی با تبیین اختلافات دو عصر نبوی و علوی با اشاره به دوران امامین انقلاب تصریح کرد: اگر تفاوتهای دوران دو عصر صدر اسلام و همچنین رهبری امام راحل و حضرت امام خامنهای به درستی تبیین میشد بسیاری از سؤالات و ابهامات در خصوص جایگاه رهبری و نقش امام خامنهای بروز و ظهور پیدا نمیکرد.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا فشار و تحریم آمریکا و هم پیمانش علیه ایران، تغییر راهبرد آمریکا از نبرد سخت به نرم، تغییر راهبرد آمریکا از جنگ تمدنی به جنگ درون تمدنی، بروز جنگهای مهم منطقه ای، بیداری اسلامی، بحران داعش و تروریست گسترده منطقه ای، متغیرهای داخلی و تفاوت مطالبات مردمی، تغییر نسل مخاطبین، تحول سیستم ارتباطات و ظهور شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، تغییر در وضعیت خواص، تغییر در وضعیت حوزههای علمیه و ظهور چهرههای جدید مخالف نظام، خروج عربستان از لاک محافظه کارانه و مخالفت علنی با تشیع، جنگ نرم و نفوذ، فراز و فرود در موضوع هستهای و تبعات آن ودرنهایت سکوت خواص همراه نظام را از مهمترین تفاوتهای عصر امام و رهبری امام خامنهای (مدظله العالی) بر شمرد.
وی با بیان دلائل انعطاف رهبران دینی در شیوه حکومت خود، وضعیت و جایگاه خواص، میزان حضور مردم، میزان تهدید متوجه حاکمیت دین و شریعت، وضعیت دشمن، افکار عمومی، مصالح نظام و کشور و ساختار دموکراسی نظام را از مهمترین مولفههای تأثیر گذار در شیوه رهبری رهبران دینی عنوان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی با تشریح عملکرد شورای نگهبان در بررسی شرایط کاندایداها برای ورود به مجلس تصریح کرد: شورای نگهبان فقط مسئول بررسی صلاحیت کاندیدادها است، اما مردم میبایست با بصیرت، درک شرایط، توجه به روحیه انقلابی و جهادی کاندیداها، شایستگی کاندیداها را به درستی ارزیابی تا اصلحترین افراد به مجلس راه پیدا کنند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه سردار سرافراز اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در دوران حیات خود لرزه بر تن نظام سلطه انداخت و درزمان شهادتش نیز منشأ آثار خیر و برکت برای نظام و جامعه اسلامی شد گفت: مردم باید فردی را برای کرسی مجلس و حتی قوه مجریه برگزینند که با روحیه انقلابی لرزه بر تن دشمن اندازد و ورای جهت گیریهای سیاسی هدفش دفاع از ارزشهای اسلام باشد.
وی افزود: نیروهای مسلح نیز میبایست با رعایت چارچوب قانون در خصوص انتخابات، نقش خود را در جهت روشنگری، تبیین شاخصههای انقلابی و جهادی و تبیین مولفههای شایستگی یک نماینده در تراز انقلاب به خوبی ایفا کنند.