کد خبر:۸۲۳۶۴۵

ایمن سازی محل نشست بزرگراه آزادگان تهران

گندمی درباره آخرین اقدام‌های انجام شده برای ایمن سازی نقطه نشست بزرگراه آزاداگان توضیح داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی گندمی معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۹، در تشریح آخرین جزئیات فعالیت ایمن‌سازی بزرگراه آزادگان با توجه به نشست رخ داده در معبر گفت: با توجه به نشست ناگهانی مسیر شرق به غرب بزرگراه آزادگان که به دلیل از بین رفتن خاک و نشست آسفالت سطح معبر اتفاق افتاده بود اقدام‌هایی برای ایمن‌سازی و طراحی کانال هدایت آب‌های سطحی انجام شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۹ ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع خط کندرو بزرگراه آزادگان بسته و عملیات خاک برداری انجام شد تا بعد از طراحی مجدد مسیر عملیات اجرای کانال در این نقطه از بزرگراه انجام شود.

گندمی گفت: پس از اجرای فعالیت‌های ایمن‌سازی در نقاط حادثه دیده به منظور هدایت خودرو‌ها نصب علائم راهنمایی و رانندگی انجام شد.

او تأکید کرد: تمامی عوامل خدمات شهری ناحیه یک منطقه ۱۹ با تمام ادوات و تجهیزات کامل به منظور کنترل مستمر مسیر در حال گشت‌زنی و آماده‌باش هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار