به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس، قصد دارد با نهایی کردن طرح ممنوعیت تولید و عرضه خودروهای احتراق درونی، جایگاه انگلیس را از نظر حفاظت محیط زیست بالا ببرد.
به گزارش رویترز، پیشتر انگلیس رئیس کنفرانس تغییرات آب و هوای سازمان ملل در گلاسکو را که قرار است در ماه نوامبر در انگلیس برگزار شود را اخراج کرده بود.
انگلیس قصد داشت از سال ۲۰۴۰ به بعد تولید و عرضه خودروهای با موتور احتراق درونی را متوقف کند که بر اساس تصمیم جدیددولت جانسون این اتفاق ۵ سال زودتر رخ خواهد داد.
بر این اساس تولید و عرضه خودروهای بنزینی، گازوئیلی و هیبریدی از ۱۵ سال دیگر ممنوع میشود.
جانسون به نشست پیش رو به عنوان فرصتی برای بیان واقعیتها درباره توافق تغییرات آب و هوایی سال ۲۰۱۵ پاریس در راستای جلوگیری از گرم شدن کره زمین نگاه میکند.
دفتر جانسون با انتشار بیانیهای در این باره اعلام کرد: میزبانی نشست تغییرات آب وهوای سازمان ملل فرصتی مهم برای انگلیس و دیگر کشورهای جهان است که تلاشها برای مقابله با تغییرات آب و هوایی را افزایش دهند.
این بیانیه همچنین میافزاید:در حالی که ما تلاش میکنیم برای سال ۲۰۵۰ هدف گذاری آلایندگی صفر را طی سال جاری نهایی کنیم باید از دیگر کشورها بخواهیم تا در این مسیر با ما همراه شوند.
این اقدام انگلیس میتواند پیروزی بزرگی در مسیر توسعه استفاده از خودروهای برقی باشد. در صورتی که این طرح در دیگر نقاط جهان اجرایی شود درآمد شرکتهای نفتی کاهش مییابد و صنعت خودروسازی در جهان دستخوش تحول خواهد شد.
پس از رسوایی سال ۲۰۱۵ آلایندگی خودروهای فولکس واگن، بسیاری از کشورها از برنامه خود برای اعمال محدودیت بر تولید خودروهای دیزلی خبر دادند و اتحادیه اروپا نیز قوانین آلایندگی شدیدتری را بر صنعت خودروسازی اعمال کرد.
فرانسه هم قصد دارد تا سال ۲۰۴۰ فروش خودروهای با سوخت فسیلی را ممنوع کرده و پارلمان نروژ نیز یک هدف گذاری غیرالزام آور در این زمینه را برای سال ۲۰۲۵ تعیین کرده است.