کد خبر:۸۲۷۳۴۳

واژگوني آمبولانس در خیابان طالقانی

رئيس مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند ترافيک پليس راهور پایتخت، از واژگونی یک دستگاه آمبولانس به علت سرعت زیاد خبر داد و گفت: این حادثه مصدومی نداشت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "محمد رازقي" گفت: ساعت 10:35 دقایقی پیش در مسير خیابان طالقانی قبل از پل حافظ(منطقه6) يک دستگاه آمبولانس بخش خصوصی که در اين مسير در حال حرکت بوده ناگهان واژگون مي شود.

رئيس مرکز فرماندهي و کنترل هوشمند ترافيک پليس راهور پایتخت عنوان کرد: پس از اطلاع از وقوع حادثه جانشین منطقه 6 پليس راهور پایتخت جناب سرهنگ ابراهیمی در محل حاضر شدند و نسبت به بررسي علل و عوامل اين تصادف پرداخت.

وی گفت : این آمبولانس به قصد اعزام به ماموریت بیمارستان مسیح دانشوری بوده که در راه و به پهلوی راست واژگون گردیده است .

این مقام انظامی تصریح کرد: خوشبختانه در این آمبولانس بیماری حضور نداشته و فقط راننده و سرنشین در آن حضور داشتند که به هیچ یک آسیبی نرسیده است .

رازقي در خصوص علت اين تصادف، گفت: علت واژگونی سرعت زياد و عدم توانايي راننده در کنترل وسيله نقليه می باشد.

رازقي از رانندگان خواست: در هنگام رانندگي باسرعت مطمئن حرکت کنند و تمام توجه خود را به رانندگي معطوف دارند و از حرکاتي که باعث شود توجه آنها از رانندگي پرت شود خودداري کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار