
نمکی مطرح کرد
فوت حدود ۵۶ نفر بر اثر آنفلوانزا در پاییز امسال در کشور
وزیر بهداشت از فوت حدود ۵۶ نفر در پاییز امسال به دلیل ابتلا به آنفلوانزا خبر داد.

وی دربارهی شیوع آنفلوانزا نیز گفت: با شیوع زمستانه آنفلوانزا مواجهایم که در سرمای اخیر بیشتر بروز کرده است. البته با توجه به مهار پیک پاییزه آنفلوانزا انتظار داشتیم پیک زمستانی خود را نشان دهد. در قم پیک آنفلوانزای نوع "بی" را داشته ایم که یک جانباز شیمیایی بالای ۶۰ سال و یک فرد مسن دیگری فوت کردند که از آنها نمونه برداری کردهایم تا این لحظه موردی غیر از آنفلوانزا در کشور گزارش نداریم.
وزیر بهداشت در پاسخ به این پرسش که آیا آمار فوت ۵۶ نفر به دلیل آنفلوانزا صحت دارد، تصریح کرد: در پیک پاییزه همین حدود مرگ و میر را داشته ایم که افرادی بودند که نقص ایمنی یا بیماری زمینهای داشتند، اما در همین ایام و به مدت سه هفته در آمریکا ۸۵۰۰ نفر بر اثر آنفلوانزا فوت شده بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.