کد خبر:۸۲۹۹۰۶
نیکدل در گفتگو با دانشجو:

تعطیلی کلاس‌های آموزشی دانشگاه یاسوج تا آخر هفته / تخلیه خوابگاه‌ها به اختیار دانشجویان است

معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج گفت: به منظور پیشگیری از ویروس، شورای تامین کهگیلویه و بویراحمد تمامی فعالیت‌های آموزشی، کلاس‌های درسی دانشگاه یاسوج را تا آخر هفته تعطیل کرده است.

فریبرز نیکدل، معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: با شیوع ویروس کرونا برای به منظور پیشگیری و رفع نگرانی‌های دانشجویان و خانواده‌های، شورای تامین استان کهگیلویه و بویر احمد تمامی فعالیت‌های آموزشی، کلاس‌های درسی دانشگاه یاسوج تا آخر هفته تعطیل کرده است.

نیکدل با اشاره به تعطیلی خوابگاه مطرح کرد: تخلیه خوابگاه‌های به اختیار خود دانشجویان گذاشته شده و تا زمانی که دانشجویان در خوابگاه هستند ما نمی‌تونیم اجباری بر تخلیه خوابگاه داشته باشیم از امروز هم تمامی فضای دانشگاه ضد عفونی شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه یاسوج تصریح کرد: در حال حاضر فعالیت‌های پژوهشی در دانشگاه انجام می‌شود. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار