آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۹۲۵
اخوان اکبری خبر داد

اختصاص مرکز سوختگی بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل به بیماران مشکوک به کرونا

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: مرکز تروما و سوختگی بیمارستان امام خمینی(ره) اردبیل برای پذیرش بیماران مشکوک به کرونا اختصاص یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست قرارگاه پدافند زیستی اردبیل افزود: تاکنون مواردی از بیماران مشکوک در مراکز درمانی این استان بستری شده‌اند که از افراد بستری شده ۹ نفر در اردبیل و ۲ نفر مربوط به شهرستان پارس آباد هستند و نمونه آزمایش آن‌ها جهت بررسی و اعلام نتیجه به تهران ارسال شده است. در صورت مشخص شدن نتایج اطلاع رسانی خواهد شد.

اخوان اکبری از اختصاص مرکز ترومای اردبیل به بیماران مشکوک به کرونا خبر داد و گفت: آمبولانس‌های ویژه برای انتقال افراد مشکوک مبتلا به کرونا از منازل به مراکز درمانی و یا از شهرستان‌ها در صورت لزوم به مرکز استان در نظر گرفته شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در مجموع وضعیت استان اردبیل از لحاظ شیوع ویروس کرونا را معمولی و در مقایسه با استان‌های درگیر این بیماری مطلوب توصیف کرد.

وی آموزش افراد و خانواده‌ها را یک موضوع اساسی در کنترل و مهار ویروس و بیماری کرونا دانست و اظهارداشت: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اقدامات مطلوبی را در این زمینه در ادارات، مراکز آموزشی و دیگر نقاط تجمع مردم آغاز کرده است.

اخوان اکبری افزود: کاستن از تجمع افراد و به حداقل ممکن رساندن آن به منظور مهار شیوع ویروس کرونا یک کار اساسی و ضروری است و برای این منظور با هماهنگی کمیته‌های ویژه و نیز شورای تامین استان اردبیل تعطیلی مدارس و مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها در دستور کار قرار گرفته و تا پایان هفته جاری ادامه خواهد یافت.

وی همچنین ضدعفونی دستگاه‌های عمومی مانند خودپرداز‌ها، اتوبوس‌ها و تعطیلی بعضی مراکز تجمع و عرضه مواد خوراکی مانند قهوه خانه‌ها و آب‌های معدنی را از دیگر اقدامات انجام شده برای کنترل بیماری کرونا در استان اردبیل ذکر کرد
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در این نشست از توزیع ۷۰ هزار عدد ماسک به همراه بعضی مواد ضدعفونی کننده دیگر از جمله الکل اتانول در استان خبر داد و افزود: خرید و فروش اینگونه اقلام بر عهده وزارت بهداشت گذاشته شده و در استان‌ها با نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع می‌شود.
 
اخوان اکبری خواستار حفظ آرامش در عین آمادگی و اقدامات پیشگیرانه در مقابل این ویروس ازسوی مردم شد و گفت: خطرات این ویروس از بیماری آنفلوانزا که قبلا شایع شده بود بیشتر نیست و بیش از ۸۰ درصد از میتلایان به بیماری کرونا شاید دچار علایم شدید نمی‌شوند و این بیماری را مانند یک سرماخوردگی ساده پشت سر می‌گذارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار