توزیع ژل‌های ضد عفونی از امروز در ۷۰۰ داروخانه / پخش گسترده از اول هفته آینده
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۰۹۲۶

توزیع ژل‌های ضد عفونی از امروز در ۷۰۰ داروخانه / پخش گسترده از اول هفته آینده

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از توزیع وسیع ژل و محلول‌های بهداشتی در داروخانه‌های تهران خبر داد و گفت: محلول‌های ضدعفونی کننده امروز بین ٧٠٠ داروخانه در تهران، توزیع شد.

توزیع ژل‌های ضد عفونی از امروز در ۷۰۰ داروخانه / پخش گسترده از اول هفته آینده

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین مهرعلیان مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از توزیع وسیع ژل و محلول‌های بهداشتی در داروخانه‌های تهران خبر داد و اظهار کرد: با تدابیر اندیشیده شده به منظور تامین و محلول‌های ضدعفونی کننده مورد نیاز مردم، چند شرکت بزرگ در مدار تولید این محصولات ورود کرده‌اند و طی اوایل هفته آینده با نظارت سازمان غذا و دارو، حجم توزیعی در داروخانه به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد.

وی در مورد تامین ترکیب دارویی کنترل علائم بیماری کرونا برای مراکز درمانی نیز تصریح کرد: همه اقلام به اندازه کافی در فاز اول به معاونت بهداشت تحویل داده شده است.

مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به فاز دوم تامین رژیم دارویی بیماری کرونا، خاطرنشان کرد: در انتظار ترخیص داروی کلترا هستیم و داروهایی، چون اسلتامیویر، کلروکین و ریباورین به اندازه کافی، اوایل هفته آینده در اختیار معاونت‌ها قرار می‌گیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار