کد خبر:۸۳۲۱۹۳

نرخ کرایه کیوسک‌های گل و مطبوعات شهرداری تهران در سال ۹۹ مشخص شد

اعضای شورای شهر تهران نرخ کرایه کیوسک‌های گل و مطبوعات شهرداری تهران در سال ۹۹ مشخص کردند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نرخ کرایه کیوسک‌های گل و مطبوعات شهرداری تهران در سال ۹۹ مشخص شد.

بر این اساس نرخ کرایه ماهانه کیوسک‌های درجه۱ گل و مطبوعات شهرداری تهران ۱۲،۰۰۰،۰۰۰ ریال تعیین شد.

نرخ کرایه ماهانه کیوسک‌های درجه۲ گل و مطبوعات شهرداری تهران ۸،۰۰۰،۰۰۰ ریال تعیین شد.

نرخ کرایه ماهانه کیوسک‌های درجه۳ گل و مطبوعات شهرداری تهران ۴،۰۰۰،۰۰۰ریال تعیین شد.

شهرداری تهران مکلف شد ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه نسبت به شناسایی کیوسک ها، کانسک‌ها و جایگاه‌های عرضه فاقد مجوز مستقر در سطح شهر تهران، معابر، فضا‌های عمومی و متعلق به شهرداری تهران (با هرنوع فعالیت و کاربری) اقدام و پیگیری حقوقی لازم جهت جمع آوری کند.

در ادامه نیز شهرداری تهران مکلف شد برای تعیین اجاره بهای کیوسک‌های عرضه گل و مطبوعات در سال‌های بعد افزایش آن را در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر تهران ارائه نماید و تا زمان ارائه لایحه در سنوات آتی حداکثر ۲۵ درصد افزایش تعرفه تا تصویب لایحه ملاک عمل خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار