کد خبر:۸۳۲۹۰۷

اعلام محدودیت‌های تردد جاده‌های شمالی / فقط پلاک‌های بومی مجوز تردد دارند

پلیس راه استان‌های گیلان و مازندران اعلام کردند که تنها پلاک‌های بومی و خودرو‌های حامل سوخت و مواد غذایی مجوز تردد در استان‌های شمالی را دارند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برابر اعلام پلیس راه استان مازندران برابر تصمیمات استانی با عنایت به شیوع بیماری کرونا و وضعیت فعلی استان برای کلیه خودرو‌ها به جز خودرو‌های با پلاک بومی، سوختی و مواد غذایی در مسیر‌های ورودی به استان مازندران (محور‌های هراز، کرج-چالوس، فیروزکوه) در ساعت ۱۲:۴۰ یوم جاری تا اطلاع ثانوی ممنوعیت تردد اجرا شد.

برابر اعلام پلیس راه استان گیلان نیز در ساعت ۱۰:۳۰ یوم جاری برابر تصمیمات استانی با عنایت به شیوع بیماری کرونا و وضعیت فعلی استان برای کلیه خودرو‌ها به جز خودرو‌های با پلاک بومی در مسیر‌های ورودی به استان گیلان (محور‌های قزوین به رشت، اردبیل به آستارا و رامسر به چابکسر) تا اطلاع ثانوی ممنوعیت تردد اجرا می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار