کد خبر:۸۳۲۲۹۴
توسط پلیس پیشگیری تهران صورت گرفت؛

دستگیری ۲۲ کاسب کرونا در پایتخت

رییس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری ۲۲ نفر که اقدام به احتکار اقلام پزشکی و سلامت‌محور شامل ماسک و موادضدعفونی و ... کرده بودند، خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار کیوان ظهیری دراین‌باره گفت: از ابتدای شیوع کروناویروس در پایتخت مجموع اقدامات کلانتری‌ها در زمینه مبارزه با احتکار کالا‌های سلامت محور و اقلام پزشکی تا روز جاری منجر به کشف ۲۰ میلیون و ۶۰۰ عدد انواع ماسک، یک میلیون و ۱۷۷ هزار دستکش، ۸۶۲ هزار لیتر الکل ضد عفونی کننده، ۶ هزار و ۴۴۲ لیتر مواد ضد عفونی کننده و ۷۵۰۰ عداد ژل ضدعفونی کننده شده است.

رییس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به دستگیری ۲۲ متهم در مورد احتکار اقلام پزشکی و سلامت محور ادامه داد: برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا منتقل شده‌اند.

وی تاکید کرد: با توجه به اهمیت موضوع و نیاز شهروندان به دریافت اینگونه اقلام سلامت محور و بهداشتی، گشت‌های ویژه پلیسی در کلانتری‌ها توجیح و به آن‌ها تاکید شده که رصد انبار‌ها و محل‌های دپو احتکار شده را در دستور کار خود قرار دهند و با احتکار شده‌ها و پخش کننده‌های اقلام غیربهداشتی و تقلبی برخورد شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۱
این بیشرفهارو زودتر باید اعدامشان کنند تواین مو قعیت حساس کشور این حرام خواران و حرامزاده ها سلامتی ملت را زیر سئوال بردن کدام جنایت میتونه بالاترازین جنایت باشه کل مردم ایران صدرصد خواهان اعدام این بشرفها هستند
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار