کد خبر:۸۳۴۰۹۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

جزئیات فعالیت‌های قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای جنوب کشور / از تولید ماسک تا تامین نیروی کادر درمانی

مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای جنوب کشور گفت: این قرارگاه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان‌های بوشهر، هرمزگان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد را تحت پوشش قرار داده و در زمینه پیشگیری از ابتلا به کرونا، یکسری فعالیت‌ها انجام داده است.

مهدی زارع، مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای جنوب کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص فعالیت‌های این قرارگاه گفت: این قرارگاه زیرنظر معاونت سلامت و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه جنوب تشکیل شده و دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان‌های بوشهر، هرمزگان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد را تحت پوشش قرار می‌دهد؛ این قرارگاه با هماهنگی‌هایی که بین این دانشگاه‌ها صورت گرفته، تشکبل شده و هدف از آن، یکپارچه سازی فعالیت‌ها و انسجام و تزریق محتوا و ایده در راستای مقابله با کرونا ویروس است.

مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای جنوب کشور افزود: در تمامی شهرستان‌های استان‌های مذکور قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا را تشکیل دادیم و یکسری از کار‌هایی که جزو وظایف این قرارگاه بوده را اجرایی کرده ایم و برخی امور نیز در دست پیگیری است.

زارع ابراز کرد: در این قرارگاه تیم‌های آموزشی تشکیل داده ایم و بروشور‌ها و بنر‌هایی با محتوای آموزشی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس تهیه کردیم و در اختیار قرارگاه‌های هر استان قرار دادیم و بنا شد که این بروشور‌ها بین دانشجویان و اعضای قرارگاه‌ها توزیع شوند و این مهم انجام شده است.

وی اضافه کرد: با هماهنگی سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در مرکز استان‌های بوشهر، هرمزگان و فارس، اقدام به راه اندازی خط تولید ماسک کردیم. مجوز‌های لازم برای انجام اینکار را کسب کردیم و اکنون مشغول تامین مواد اولیه و پس از آن، تولید و توزیع ماسک‌ها بر اساس استاندارد‌های تعریف شده، هستیم.

مسئول واحد سلامت و مطالبه گری بسیج دانشجویی جنوب کشور ادامه داد: در این قرارگاه به حوزه نظارت بر اصناف نیز ورود کردیم و با هماهنگی‌هایی که انجام دادیم، بنا شده که ستاد مبارزه با کرونای استان‌های بوشهر، هرمزگان، فارس و کهگیلویه و بویر احمد به این موضوع ورود کند و اقدامات بهداشتی اصناف و به خصوص اغذیه فروشی‌ها را بررسی کنند و با اینکار مانع ابتلای بیشتر مردم به کرونا شوند.

وی یادآور شد: همچنین در این قرارگاه، بسته‌های فرهنگی تدوین کردیم مبنی بر ارائه راهکار‌های کمکی برای افزایش و تزریق امید مخصوصا برای تامین روحیه کارکنان و پرسنل کادر درمان و بیماران مبتلا به کرونای استان‌های مذکور و قرار است این بسته‌ها بین آنان توزیع شوند.

مسئول قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونای جنوب کشور خاطرنشان کرد: در زمینه تامین نیروی کادر درمانی برای بیمارستان‌ها نیز فعالیت‌هایی داشتیم و همانطور که وزارت بهداشت درخواست کرده بود، شرایطی را فراهم کردیم تا برخی از دانشجویان رشته‌های پزشکی این استان‌ها به صورت داوطلبانه به بیمارستان‌هایی که اعلام نیاز کردند، اعزام شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار