آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۴۵۵
رحمانی خبر داد

حاشیه شهر بجنورد با همت خادمین هیئت دانشگاه پیام نور ضدعفونی می‌شود

عضو هیئت دانشجویی دانشگاه پیام نور بجنورد گفت: حدود ۳۰ نفر از اعضای هیئت فاطمه الزهرا(س) دانشگاه پیام نور به صورت خودجوش هر شب یکی از مناطق حاشیه شهر بجنورد را ضدعفونی می‌کنند.
حسین اکبری

مرتضی رحمانی، عضو هیئت دانشگاه پیام نور بجنورد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: با هم‌فکری اعضای هیئت فاطمه الزهرا (س)، تصمیم گرفتیم مناطق حاشیه شهر بجنورد که به دلیل حجم بالای فعالیت‌ها ممکن است خدمات کمتری را دریافت کنند ضدعفونی کنیم.

رحمانی ادامه داد: از این رو حدود ۳۰ خادم با کمک ادوات شخصی مانند تراکتور و تعدادی سم پاش دستی هر شب یک از محله‌های حاشیه شهر بجنورد را ضدعفونی می‌کنند.

این فعال دانشجویی با اشاره به ضدعفونی شدن ۲ محله در شب‌های گذشته خاطرنشان کرد: خادمان هیئت با کمک خیرین سعی دارند هزینه‌های این اقدام را تأمین کنند همچنین بنا داریم در صورت امکان بسته‌های بهداشتی آماده و تحویل مردم ساکن این مناطق دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار