آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۷۰۰
در جلسه اضطراری شورای ترافیک؛

محسنی بندپی: «در خانه ماندن» اولویت اصلی مردم باشد / هشدار به مردم جهت کاهش تردد‌های غیرضروری

استاندار تهران با اشاره به ضرورت کاهش تردد‌های غیرضروری از ابلاغ مصوبات ضدکرونایی جدید تا پایان وقت اداری امروز خبر داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه اضطراری شورای ترافیک با اشاره به لزوم رعایت نکات بهداشتی جهت مقابله با ویروس کرونا اظهارداشت: اجرای طرح کنترل‌های بهداشتی و تب سنجی در ۱۴ مبادی ورودی و خروجی استان تهران به شکل جدی دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: بر مبنای بحث علمی و تخصصی در خانه ماندن بهترین تصمیم است که منجر به قطع چرخه انتقال ویروس می‌شود که همواره توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا و صدا و سیما مورد تاکید قرار گرفته و در این راستا باید تلاش کنیم تا اولویت اصلی همه افراد جامعه ماندن در منزل باشد.

استاندار تهران سپس بیان کرد: نیروی انتظامی با همکاری راهداری استان تهران نسبت به تأسیس و راه اندازی ایستگاه‌های لازم برای سنجش تب اقدام کنند و به لحاظ نکات ترافیکی و ایجاد نظم و انضباط اقدامات لازم را انجام دهند.

محسنی بندپی گفت: اقدامات به گونه‌ای باشد که سبب ترافیک در مبادی خروجی نشود ضمن اینکه پیش بینی‌های لازم در مورد مراکز مراجعه افراد مشکوک به کرونا انجام شود تا در ایستگاه ایست و بازرسی از انتشار ویروس جلوگیری شود.

وی ادامه داد: در مورد ترمینال‌های چهارگانه تهران علاوه بر شهرداری تهران که اقدام به ضدعفونی مستمر این مکان‌ها دارند، اقدامات و تجهیزات لازم در جهت رعایت نکات بهداشتی و تب سنجی انجام شود.

استاندار تهران با بیان اینکه تامین دستگاه‌های تب سنج توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان تهران است خاطرنشان کرد: تب سنجی توسط نیرو‌های آموزش دیده دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام می‌شود که در صورت نیاز با اعلام زودهنگام از عوامل آموزش‌دیده هلال‌احمر و بسیج نیز برای این اقدام استفاده می‌شود.
 
انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به ضرورت رعایت نکات بهداشتی اظهار داشت: در ستاد مبارزه با کرونای استان تمهیدات لازم در زمینه تامین امکانات و تجهیزات و محدودیت‌های لازم پیگیری می‌شود منتها همراهی و مشارکت مردم جهت اجرایی شدن اقدامات ضروری است.

وی ادامه داد: ظرفیت بیمارستان‌های جدید استان نیز جهت مقابله با این بیماری و خدمت رسانی به بیماران به کار گرفته می‌شود و نگرانی بابت این موضوع وجود ندارد.

استاندار تهران سپس تاکید کرد: هر چند امکان انتقال این ویروس بالا می‌باشد، اما به راحتی از بین می‌رود که شرط آن نیز رعایت بهداشت فردی و شستشوی مداوم دست‌ها و پرهیز از تجمعات و تردد‌های غیرضروری می‌باشد که در این زمینه از شهروندان و مردم فهیم استان تهران تقاضای مشارکت فعال داریم تا با رعایت این نکات ساده سلامت خود و خانواده هایشان را حفظ کنند.

محسنی بندپی با تاکید مجدد بر لزوم همراهی و مشارکت مردم جهت مقابله با کرونا خاطرنشان کرد: با عزم ملی و همراهی مردم جهت پرهیز از تردد و تجمعات غیرضروری به ویژه در ایام پایانی سال و شروع سال جدید می‌توانیم گام مهمی در جهت مقابله با این بیماری برداریم.

استاندار تهران با بیان اینکه مرجع اطلاع رسانی در مورد اقدامات ضدکرونایی ستاد مقابله با کرونا تهران و ابلاغ توسط استانداری می‌باشد تصریح کرد: مصوبات ضدکرونایی جدید در تهران بعد از تصویب در ستاد ملی تا پایان وقت اداری امروز به دستگاه‌های اجرایی استان تهران ابلاغ می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار