آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۹۰۴
قدیر:

نگران پیک دوم بیماری کرونا در فرودین ماه هستیم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستری‌های استان براثر ویروس کرونا ۷۸۱ نفر است، گفت: نگرانیم در فروردین‌ماه به خاطر مسافرت‌های نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا قدیر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان اظهار داشت: یک هفته‌ای است که ورودی و خروجی استان در زمینه بیماری کرونا به وضعیت تقریباً ثابت رسیده است.

قدیر با بیان اینکه در حال حاضر آمار بستری‌های استان براثر ویروس کرونا ۷۸۱ نفر است، گفت: نگرانیم در فروردین‌ماه به خاطر مسافرت‌های نوروزی آمار مبتلایان به این بیماری افزایش یابد.

این مقام مسئول با اشاره به شلوغ بودن مبادی ورودی و خروجی استان تهران ابراز کرد: این فضا ایجاد شده که وضعیت قم در مورد این بیماری تا حدی بهتر شده است، به همین دلیل نگرانیم مسافرت‌ها در ایام نوروز و نیمه شعبان افزایش یابد.

وی با تأکید بر قطع کردن زنجیره انتقال بیماری عنوان کرد: اگر ۲۵ درصد مردم در خانه بمانند این بیماری ممکن است تا فروردین و اردیبهشت هم ادامه داشته باشد، اما اگر ۴۰ درصد مردم قرنطینه خانگی را رعایت کنند می‌توان امیدوار بود که تا پایان فروردین بیماری کرونا را کنترل کنیم.

قدیر مهم‌ترین اقدام برای کنترل این بیماری را پیشگیری عنوان و تأکید کرد: باید طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا را در اولویت قرار داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان پایین بودن تعداد ثبت‌نامی‌های طرح بسیج ملی مقابله با بیماری کرونا در استان ابراز کرد: بر اساس آخرین آمار استان قم در رتبه هفتم و هشتم کشوری است، جزو استان‌های خوب هستیم، اما تا آنجایی که ممکن است مردم را باید تشویق به مشارکت در طرح بسیج ملی کنیم.

وی با تأکید بر استفاده از تمامی پتانسیل‌ها برای مهار این بیماری مطرح کرد: بانک‌ها، سوپرمارکت‌ها، بیمارستان‌ها و پمپ‌بنزین‌ها جزو آلوده‌ترین مکان‌ها هستند؛ تا آنجایی که ممکن است نباید در این مکان‌ها حضور پیدا کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار