جان بابایی در پاسخ به «دانشجو»:
درمان کرونا با پلاسما هنوز در مرحله تحقیقات است / برای تغییر پلاسمای فرد کرونایی رضایت او نیاز است
معاونت درمان وزارت بهداشت گفت: درمان پلاسمایی در در مرحله تحقیقات است و بعد از تایید کمیته علمی اجازه استفاده از آن داده خواهد شد.

قاسم جان بابایی معاونت درمان وزارت بهداشت در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گفت: تمام درمان های کرونا درمان هایی است که از سوی وزارت بهداشت به دانشگاه ها و بیمارستان ها ابلاغ می شود و غیر از آن عمل نخواهد شد.
وی در خصوص درمان پلاسمای اهدایی افزود: درمان پلاسمایی در در مرحله تحقیقات است و بعد از تایید کمیته علمی اجازه استفاده از آن داده خواهد شد.
جان بابایی اضافه کرد: برای تعویض و تغییر پلاسمای بیمار کرونایی هیچ گونه پروتکلی ابلاغ نشده است و اگر این طرح مراحل اولیه درمان را گذراند باید رضایت کامل بیمار را برای انجام کار داشته باشیم و همچنین در کمیته اخلاق بررسی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰