نارضایتی دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه از عملکرد سامانه آموزش مجازی / مسئولان پاسخگو نیستند!
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۶۶۹
در پی شیوع ویروس کرونا؛

نارضایتی دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه از عملکرد سامانه آموزش مجازی / مسئولان پاسخگو نیستند!

دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه از نحوه عملکرد سامانه آموزش مجازی این دانشگاه رضایت ندارند و خواستار رسیدگی به آن شدند، اما متاسفانه مسئولان به این مطالبه دانشجویان واکنشی نشان ندادند.

نارضایتی دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه از عملکرد سامانه آموزش مجازی / مسئولان پاسخگو نیستند!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، کلاس‌های آموزشی دانشگاه‌ها از ۱۶ فروردین‌ماه به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شوند تا از ابتلای دانشجویان به این ویروس جلوگیری شود.

برگزاری این کلاس‌ها به صورت مجازی، مسائل و مشکلاتی برای دانشجویان به همراه داشته و باعث نارضایتی آنان شده است. دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه نیز با این مسئله مواجه هستند و برخی از آنان با ارسال پیام به خبرگزاری دانشجو، از وضعیت آموزش مجازی در این دانشگاه شکایت کرده اند و خواستار پیگیری این مسئله از مسئولان دانشگاه شدند.
 
بیشتر بخوانید:

به گفته این دانشجویان، سامانه آموزشی آنلاین دانشگاه آزاد کرمانشاه بسیار کند عمل می‌کند و دانشجویان، صدا و تصویر و متن‌های ارسالی اساتید را با تاخیر دریافت می‌کنند و افرادی که با استفاده از تلفن همراه به این سامانه وارد می‌شوند، امکان اجرای فایل‌های ضبط شده را ندارند.

در همین راستا پیگیر این موضوع از مسئولان دانشگاه آزاد کرمانشاه شدیم، اما متاسفانه آنان، پاسخگوی این مسئله نیستند و فعلا اقدامی برای رفع این مشکل انجام نداده اند.
نظرات شما
ناشناس
France
۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
واقعا دسترسی بسیار ضعیف است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار