کد خبر:۸۳۹۰۹۰

فرمانده هوانیروز ارتش: اقتدار ارتش در کنار دیگر نیرو‌های مسلح برای کنترل کرونا ثابت شد

فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اقدامات نیرو‌های مسلح در بحث کنترل شیوع ویروس کرونا گفت: اقتدار ارتش درکنار دیگر نیرو‌های مسلح برای کنترل ویروس کرونا ثابت شد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ دوم خلبان ستاد یوسف قربانی در آئین تودیع و معارفه فرمانده پایگاه ششم هوانیروز تبریز با بیان اینکه فرزندان این ملت در ارتش جمهوری اسلامی ایران برای شکست دادن کرونا شبانه روز تلاش می‌کنند گفت: ویروس منحوس کرونا با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح شکست می‌خورد.

وی با تاکید بر اینکه در کشور ما علی رغم ۴۰ سال تحریم و ۸ سال جنگ تحمیلی همکاری و همدلی بین مردم وجود دارد ادامه داد: مردم در این بحث اخیر کرونا نیز خود را نشان دادند و به صورت خودجوش ماسک تهیه و تولید شد.

امیر سرتیپ دوم قربانی افزود: مردم ما همیشه نشان داده اند که فشار‌های استکبار نتیجه‌ای ندارد و پیروزی نهایی برای ملت ایران است.

فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه در بحث ویروس کرونا خیلی از تهدید‌ها را به فرصت تبدیل کردیم اظهار داشت: نیرو‌های ارتش طی ۴۸ ساعت بیمارستان ۲ هزار تختخوابی احداث کردند.

وی سپس گفت: همان طور که از تمامی فتنه‌ها سربلند بیرون آمدیم این بیماری را نیز پشت سر خواهیم گذاشت.

همچنین فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال غرب نزاجا نیز در این مراسم گفت: در حال حاضر ۱۷ پایگاه در ۱۷ استان فعال کردیم و ورودی‌های شهر‌ها را کنترل می‌کنیم.

امیر علی حاجیلو با اشاره به اقدامات نیرو‌های مسلح در بحث کنترل شیوع ویروس کرونا افزود: این ویروس شکست می‌خورد و شکر خدا در نیرو‌های مسلح حتی یک نفر هم به کرونا مبتلا نشده است.

وی از راه اندازی بیش از یک هزار تخت خواب نقاهتگاهی در این منطقه خبر داد و گفت: ۸۰ مرحله ضدعفونی شهرها، پایش ۳۵ هزار نفر از مردم و ارجاع ۱۶۵ نفر از مبتلایان به کرونا به بیمارستان‌های ارتش از اقدامات این نیرو است.

در این آئین سرهنگ سلیمانی به عنوان سرپرست پایگاه ششم هوانیروز تبریز معرفی و از خدمات سرهنگ شایان فرمانده سابق پایگاه ششم هوانیروز تبریز تجلیل شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار