شمار مبتلایان به کرونا در خوزستان به ۱۴۶۰ نفر رسید
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۲۹۶
احسان پور:

شمار مبتلایان به کرونا در خوزستان به ۱۴۶۰ نفر رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از ابتداى شیوع کرونا در خوزستان تا ٢٩ فروردین، ۱۴۶۰ نفر به این ویروس مبتلا شدند.

شمار مبتلایان به کرونا در خوزستان به ۱۴۶۰ نفر رسید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکى اهواز، علی احسان پور، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: از ابتداى شیوع کرونا در خوزستان تا روز گذشته ٢٩ فروردین، ۱۴۶۰ نفر در این استان به این ویروس مبتلا شدند.

احسان پور با بیان اینکه ۶۴ مورد ابتلاى جدید به این ویروس شناسایى شده است، ادامه داد: موارد جدید به تفکیک در اهواز ۳۳ مورد، رامشیر۱۴ مورد، باوی ۵ مورد، هندیجان۴ مورد اندیمشک ۲ مورد و شهرستان‌های بهبهان، حمیدیه، خرمشهر، شوش، هویزه و ماهشهر نیز هر کدام یک مورد بوده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: متاسفانه از ٢٨ تا ٢٩ فروردین، ۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در خوزستان جان خود را از دست دادند و آمار فوت شدگان به ۱۴۹ نفر رسید.

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی کادر بهداشت و درمان اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۷ بیمار در مراکز درمانی استان تحت درمان هستند و خوشبختانه ۱۱۲۴ بیمار با تلاش‌های شبانه روزی کادر درمان پس از بهبودی از بیمارستان‌های استان ترخیص شدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار