کد خبر:۸۴۱۴۹۹
۲ موسسه فعال پزشکی در ژاپن:

فروپاشی بیمارستان‌های ژاپن شروع شده است

دو موسسه فعال پزشکی در ژاپن با انتقاد از کمبود‌های جاری در این کشور برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اعلام کردند، فروپاشی بیمارستان‌های ژاپن شروع شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بنیاد بیماری‌های حاد ژاپن و نهاد موسوم به «جامعه پزشکان اضطراری ژاپن» در یک بیانیه مشترک هشدار دادند که با ادامه روند فعلی ابتلا به کرونا در ژاپن بیمارستان‌ها و بخش درمانی این کشور فرو می‌پاشند.

آسوشیتدپرس خبر داد: «در حالی که ژاپن با مشکلات ناشی از ابتلای رو به گسترش ویروس کرونا در حال مبارزه کردن است، بیمارستان‌ها این کشور به طرزی فراینده دارند از پذیرفتن افراد بیمار امتناع می‌کنند».

طبق گزارش این رسانه آمریکایی و در یکی از جدیدترین موارد امتناع از پذیرش بیمار در ژاپن، ۸۰ بیمارستان آمبولانس حامل یک مرد دارای تب و مشکلات تنفسی را پذیرش نکردند و بعد از ساعت‌ها جستجو سرانجام او در یک بیمارستان حومه توکیو پذیرش شد.

بنیاد بیماری‌های حاد ژاپن و نهاد موسوم به «جامعه پزشکان اضطراری ژاپن» با انتشار یک بیانیه مشترک هشدار دادند، بسیاری از مراکز اورژانس در بیمارستان‌های این کشور از پذیرش بیماران مختلف شامل افرادی که دچار سکته‌های قلبی مغزی و دیگر بیماری‌ها امتناع می‌کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، هر چند در ابتدا به نظر می‌رسید که ژاپن توانست با بستن اماکن عمومی شیوع ویروس کرونا را تحت کنترل خود قرار دهد، اما ابتلای موارد تازه این رویکرد دولت را به چالش کشیده است.

به گفته این رسانه، «شیوع (کرونا) ضعف‌های اساسی سیستم بهداشت و درمان ژاپن را برجسته کرده است، سیستمی که برای مدت‌های طولانی به خاطر کیفیت بالای بیمه و هزینه‌های معقول درمانی اش مورد تحسین قرار گرفته بود».

از نظر کارشناسان استنادی آسوشیتدپرس، علاوه بر بی میلی عمومی مردم به رعایت مقررات فاصله گذاری اجتماعی، ناکارآمدی دولت و کمبود گسترده تجهیزات حفاظتی مورد نیاز کادر درمانی مقصر وضعیت فعلی است.

در این گزارش آمده است: «ژاپن فاقد تخت‌های بیمارستانی، کادر پزشکی یا تجهیزات مورد نیاز است و بستری کردن هر کسی با عوارض ویروس کرونا بیمارستان‌های این کشور را با حجم بسیار زیاد بیمار و کمبود پرسنل پزشکی مواجه کرده است».

بنیاد بیماری‌های حاد ژاپن و جامعه پزشکان اضطراری ژاپن معتقد هستند که «فروپاشی درمان موارد اضطراری» در این کشور شروع شده است.

«تاکشی شیمازو» پزشک دانشگاه اوساکا در این باره گفت: «ما دیگر قادر نیستیم که یک کار عادی در زمینه پزشکی و درمان موارد اضطراری انجام دهیم».

بناد پزشکی ژاپن هم با اشاره به وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور اعلام کرد، تجهیزات حفاظتی شامل روپوش، ماسک و دیگر اقلام کافی نستند و این موضوع ریسک ابتلای کادر درمانی به کرونا را بالا می‌برد.

بنا بر گزارش‌ها، ابتلای کادر درمانی برخی از بیمارستان‌های ژاپن سبب شده که آن‌ها مجبور به خود قرنطینگی در خانه بشوند و این موضوع وضعیت کمبود پرسنل درمانی در این کشور تشدید کرده است.

هشدار درباره فروپاشی بیمارستان‌های در ژاپن در حالی صورت گرفته که رقم کلی مبتلایان کرونا به ۹۷۹۵ و تعداد فوتی‌ها به ۲۰۷ نرسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار