رونمایی از سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب با حضور امیر موسوی
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۶۲۸

رونمایی از سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب با حضور امیر موسوی

سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب صبح امروز با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) رونمایی شد.

رونمایی از سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب با حضور امیر موسوی

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز و با حضور امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش و فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) و امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، سامانه‌های راداری راهبردی خلیج فارس و مراقب رونمایی شد.

رادار برد بلند و راهبردی خلیج فارس با برد بیش از ۸۰۰ کیلومتر یک رادار آرایه فازی سه بعدی با فناوری نوین است که قادر است کلیه اهداف متعارف و رادار گریز و موشک‌های بالستیک را کشف کند.
 

رونمایی از سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب با حضور امیر موسوی
رادار خلیج فارس


رادار مراقب هم یکی از رادار‌های دقیق کنترلی سه بعدی، آرایه فازی و پیشرفته در لبه فناوری روز جهان با برد ۴۰۰ کیلومتر است که که می‌تواند اهداف هوایی را با دقت و تفکیک بسیار بالا شناسایی و انواع اهداف کوچک در ارتفاع پایین و متوسط و هواپیما‌های بدون سرنشین و رادار گریز را کشف کند.

این رادار با هدف طراحی و ساخت رادار تاکتیکی مراقبت هوایی برد بلند در سازمان جهاد خود کفایی نیروی پدافند هوایی ارتش و توسط متخصصین این سازمان و با همکاری شرکت‌های دانش بنیان اجرا و تکمیل شده است و هم اکنون آماده بهره برداری عملیاتی است.
 

رونمایی از سامانه‌های راداری خلیج فارس و مراقب با حضور امیر موسوی
رادار مراقب


در ادامه این مراسم تعدادی از پروژه‌های عمرانی نیروی پدافند هوایی ارتش شامل مجموعه‌های مسکونی ۴۰ واحدی در شهرک شهید بهشتی به مساحت ۵ هزار و ۵۰۰ متر مربع، پروژه‌های مختلف خدماتی تجاری بانوان با نام کوثر، تکمیل و تجهیز ساختمان‌های خدماتی و رفاهی نیروی پدافند هوایی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع و مراکز اداری امور شهدا، ایثارگران و جانبازان نیروی پدافند هوایی ارتش توسط فرمانده این نیرو افتتاح شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار