جبهه جهادی منتظران خورشید در نامه سرگشاده به وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امنیت غذایی مردم را فدای سیاستهای غلط اقتصادی نکنید، اعلام کردند: گروههای جهادی آماده واگذاری جوجهها به روستاهای کشور هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پس از رسانهای شدن معدوم سازی جوجههای یک روزه در مرغداریهای کشور که دل خیلی از مردم را به درد آورد، جبهه جهادی منتظران خورشید طی نامهای به وزیر جهاد کشاورزی با انتقاد از این گونه سیاستها، آمادگی خود را برای واگذاری این جوجهها به روستاهای کشور و پرورش آنها به بهترین شکل اعلام کردند.
متن این نامه به این شرح است:
برادر بزرگوار جناب آقای دکتر خاوازی وزیر محترم جهاد کشاورزی
سلام علیکم و خداقوت
«با احترام، ضمن تبریک پیشاپیش ماه عبادت و بندگی «رمضان المبارک»؛ با توجه به دفن میلیونها قطعه جوجه یک روزه در اقدامی تعجب برانگیز، که قربانی سیاستهای غرب زدهی بدنهی کارشناسی آن وزارتخانه شدند و در دفاعیات غیر منطقی برخی مسئولان و کارشناسان آن مجموعه، کاملا مشهود بود بویژه این جمله در مصاحبه با رسانه ملی که «در تمام دنیا این اقدام (کشتن جوجههای زنده) امری طبیعی است»! ما را یاد گفتهی جاهلان صدر اسلام میانداخت که میگفتند «ما به دین پدرانمان هستیم»! اگر در دنیا اشتباه میکنند و ما نیز تکرار کنیم؛ میشود امری طبیعی؟
حقیقتا این چه دفاع غیر انسانی از این اقدام است که دل همه ایرانیان و هر انسانی را آزرده خاطر ساخت؟
و، اما ضمن آنکه درخواست داریم دستگاههای نظارتی به این موضوع مهم ورود نمایند؛ پیشنهادی ساده و البته اجرایی داریم و آن اینکه باتوجه به ارتباط و فعالیتهای گروههای جهادی در روستاها و مناطق محروم، این حیوانات زبان بسته را در اختیار این گروهها قرار دهید تا نه از باب صدقه؛ بلکه به منظور تقویت چرخه اقتصاد میان خانوادههای روستایی توزیع کنند که همواره روستائیان شریف در تامین غذای این کشور ایثارگری نموده و به دلیل روحیه ارزشمند کار و تلاش در اهالی غیور روستایی؛ نقش فعال و موثری داشتهاند. جبهه جهادی منتظران خورشید با ۱۸ سال سابقه فعالیت و نوکری در محرومترین روستاها آمادگی این فعالیت ارزشمند اقتصادی را دارد.
- در این صورت خیال کارشناسان و مدیرانتان نیز از غذای این حیوان راحت باشد و بهانه تحریم در تامین کنجاله و سویا و... نیاورند که یافتن غذا و نگهداری این حیوان در دل طبیعت، سادهترین و به صرفهترین اقدام در راستای اقتصاد مقاومتی و امنیت غذایی مردم است؛ و صد البته لازم و ضروری است کارشناسان متدین و انقلابی آن وزارتخانه نیز در این حوزه ورود کرده و موانع غیر کارشناسی را بردارند و دستورالعملهای مربوطه را اصلاح نمایند تا مولّد بودن روستاها بار دیگر، جان تازهای به خود گیرد. در عین حال که هموار کننده و تسهیلگر و تسریع بخش تولید در روستاها باشند.
راهکار لازم عرض شد و اینک نوبت به تصمیم جامع و مدبرانه آن وزارتخانهی محترم و شخص عزیزتان دارد.»