جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و پروتئینی در قالب اجرای دومین مرحله طرح تشدید مبارزه و مقابله با احتکار کالاهای اساسی و ضروری در ماه مبارک رمضان در سطح کشور خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کارآگاه "سهراب بهرامی" اظهار داشت: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان، پلیس امنیت اقتصادی با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، در راستای حفظ و افزایش امنیت اقتصادی و پاسخگویی به مطالبات عمومی ضمن نظارت مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی و مراکز پخش تجهیزات بهداشتی، مواد غذایی (بنکداران)، مواد پروتئینی، مقابله با هر گونه احتکار و قاچاق اقلام ضروری و اساسی را همچنان در قالب طرح تشدید مبارزه و مقابله با احتکار و قاچاق کالاهای بهداشتی و اساسی در سطح کشور در دستور کار دارد.
وی افزود: با عنایت به لزوم تشدید نظارتها در ماه مبارک رمضان و حساسیت موضوع در شرایط حاضر، دومین مرحله طرح تشدید مبارزه و مقابله با احتکار و قاچاق کالاهای بهداشتی و اساسی با تعامل دستگاههای برون سازمانی و تشکیل تیمهای مشترک در راستای مقابله با احتکار در این ماه مبارک در سطح کشور درحال اجراست.
جانشین رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا ادامه داد: براساس نتایج به دست آمده از نظرسنجیهای صورت گرفته و رضایت حداکثری مردم از طرح مبارزه با احتکار و قاچاق کالا و دستگیری محتکران، این طرح نیز به منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی برای پیشگیری از احتکار، قاچاق کالا و گرانفروشی انجام میشود.
سرهنگ بهرامی در پایان ضمن تقدیر از همکاری بسیار خوب هموطنان در اجرای طرح مبارزه با احتکار و قاچاق کالا از شهروندان خواست: همواره هرگونه مورد مشکوکی مشاهده کردند، آن را به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.