آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۴۵۳۷
۳ کشور اروپایی امضا کننده برجام؛

پایان تحریم تسلیحاتی ایران بخش رسمی توافق هسته‌ای است

۳ کشور اروپایی امضا کننده برجام اعلام کردند که پایان تحریم تسلیحاتی ایران بخشی از توافقنامه برجام است.

به گزارش گروه سیاسی  خبرگزاری دانشجو، به نقل از سی ان ان، «پیتر استانو»، سخنگوی امور خارجی و سیاست امنیتی کمیسیون اروپا اظهار داشت که آمریکا از زمان خروج از برجام در هیچ جلسه و یا فعالیتی در چارچوب برجام مشارکت نکرده است.

این مقام کمیسیون اروپا که اظهاراتش را در قالب یک بیانیه در اختیار سی ان ان قرار داده، همچنین تاکید کرده است که در ارتباط با مواضعی که ممکن است آمریکا یا دیگر کشور‌ها در قبال برجام اتخاذ کنند، موضع گیری نمی‌کند.

این اظهارات دیپلمات اروپایی پس از آن عنوان می‌شود که پیش از این، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که وزیر امور خارجه آمریکا، درصدد تمدید تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران است که پاییز امسال به پایان می‌رسد و همزمان در حال کار روی طرحی است که عضوی از توافق هسته‌ای با ایران (برجام) باقی بماند.

همچنین یک منبع اروپایی دیگر تاکید کرد که اگرچه پایان تحریم تسلیحاتی ایران ممکن است باعث نگرانی باشد، اما کشور‌های اروپایی نمی‌توانند از پیشنهاد آمریکا حمایت کنند، چون انقضای تحریم تسلیحاتی ایران یک بخش رسمی و قانونی توافق هسته‌ای است.

این منبع اروپایی که نامش فاش نشده، گفته است: شما شاهد این مساله نخواهید بود که ۳ کشور اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) امضا کننده برجام با پیشنهاد آمریکا موافقت کنند چرا که پایان تحریم تسلیحاتی بخشی از توافقنامه است.

آمریکا دو سال پیش یک‌طرفه از برجام خارج شد و همه تحریم‌های علیه ایران را که با توافق هسته‌ای برداشته شده بودند دوباره اعمال و تحریم‌های گسترده و تازه‌تری را هم اضافه کرد. این سیاست آمریکا از سوی مقامات دولت ترامپ تحت عنوان فشارحداکثری اعلام شد، اما به اذعان بسیاری از کارشناسان و حتی مقامات آمریکایی سیاست فشارحداکثری ترامپ علیه ایران تاکنون بی نتیجه مانده و به بن بست رسیده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار