کد خبر:۸۴۴۸۲۷

احداث باغ‌های میوه در مرکز تهران

شهردار منطقه ۱۱ تهران از احداث باغ‌های میوه در مرکز پایتخت خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نصرالله آبادیان درباره راه‌اندازی باغ‌های میوه در مرکز تهران اظهارداشت: ایجاد باغ‌های میوه به دنبال دستور مقام معظم رهبری از سال ۹۵ در بوستان رازی آغاز شد و امسال شاهد به ثمر نشستن این اقدام هستیم.

وی وسعت باغ‌های میوه ایجاد شده در سطح بوستان رازی را ۱۵ هزار متر مربع برشمرد و اظهار داشت: در این مساحت ۱۵۰ اصله نهال در قالب چهار باغ نارنجستان، انارستان، بهستان و انجیرستان در بوستان رازی به ثمر نشسته است.

آبادیان ادامه داد: طرح کشت درختان مثمر در دیگر بوستان‌ها و محله‌های منطقه ۱۱ نیز دنبال می‌شود و تا پایان سال جاری ۱۵۰۰ اصله نهال درختان مثمر در بوستان شهید حججی کاشته خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار