حذف دروس نظری دانشگاه صنعتی سهند فراهم شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۱۱۴
در مقاطع کاردانی و کارشناسی؛

حذف دروس نظری دانشگاه صنعتی سهند فراهم شد

براساس تصمیم شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی سهند امکان حذف ۲ عنوان درس نظری دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی فراهم شد.

حذف دروس نظری دانشگاه صنعتی سهند فراهم شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، براساس تصمیم شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی سهند امکان حذف ۲ عنوان درس نظری دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی فراهم شد.

گفتنی است، حذف دورس نظری دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی به شرط حداقل تعداد ۱۰ واحد باقی مانده با رعایت سقف غیبت ۵/۱۶ جلسات امکانپذیر است؛ لذا با توجه به اینکه خیلی از دروس تخصصی در دانشگاه به صورت سالی واحدی ارایه می‌شوند، جهت جلوگیری از بروز مشکلات عدیده، توصیه می‌شود که دانشجویان خود را مجاب به شرکت فعال در کلاس‌های درسی مجازی آنلاین، امتحانات پایان نیم‌سال و عدم حذف دروس نیم‌سال نمایند چرا که باعث بروز مشکل در ترم‌های آتی تحصیلی برای آن‌ها خواهد شد. ولی چنانچه دانشجو ناگزیر به حذف درس است درخواست حذف درس خود را از طریق ایمیل به دانشکده ذیربط ارسال کنند.

لازم به ذکر است، برای این منظور لازم است دانشجو فرم حذف تکدرس قابل دسترس در سایت دانشگاه – ادارات- اداره آموزش – فرم‌های آموزشی و یا از طریق لینک https://www.sut.ac.ir را دریافت کرده و نسبت به تکمیل آن به ایمیل دانشکده ارسال کنند و همچنین و نتیجه را از دانشکده مربوطه پیگیری کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار