کد خبر:۸۴۵۷۹۵
برای مقابله با ویروس کرونا صورت گرفت
تولید محول ضد عفونی کننده در دانشگاه آزاد گچساران
دانشگاه آزاد واحد گچساران برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام به تولید ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر محلول ضدعفونیکننده در دانشگاه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دانشگاه آزاد واحد گچساران اقدام برای پیشگیری از سیوع ویروس کرونا اقدام به تولید ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر محلول ضدعفونیکننده در دانشگاه کرد.
این اقدام جهادی که به همت استادان گروه شیمی این واحد دانشگاهی در مرحله نخست حدود یک هزار و ۵۰۰ لیتر مواد ضدعفونیکننده تهیه و تولید و به سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد تحویل داده شد و آنها هم در روستاها و مناطق محروم توزیع کردند و همچنین بخشی از مواد ضدعفونیکننده به بیمارستانها و مراکز درمانی اهدا می شود.
گفتنی است، اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران برای مقابله با ویروس کرونا اقدام به تولید دستکش یکبار مصرف تولید کرده اند.
گفتنی است، اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گچساران برای مقابله با ویروس کرونا اقدام به تولید دستکش یکبار مصرف تولید کرده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰