آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۹۶۵۲
در تجمع دانشجویان خراسانی مطرح شد؛

سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه + تصاویر

عصر امروز گروهی از دانشجویان دانشگاه‌های مشهد به صورت محدود مقابل ورودی دانشگاه‌های خود تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر امروز گروهی از دانشجویان دانشگاه‌های مشهد به صورت محدود مقابل ورودی دانشگاه‌های خود تجمع کردند.

در این تجمع دانشجویان با رعایت فاصله اجتماعی و با پوشش ماسک‌هایی با طرح فلسطین حضور یافتند و پوستر‌هایی با محتوای «خیبر را پدر فتح کرد، قدس را پسر نجات خواهد داد»، «سپاه قدس بالاخره به قدس می‌رسد»، «ویروس دیرینه صهیونیستی دیری نخواهد پایید»، «سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه» و «مبارزه برای آزادی فلسطین جهاد فی سبیل الله است» را در دست گرفته بودند.
سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه + تصاویر
سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه + تصاویر
سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه + تصاویر
 
سیاست عمده آمریکا؛ عادی سازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه + تصاویر

در پایان این تجمع بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان رضوی به مناسبت روز قدس قرائت شد.

در بخشی از این بیانیه آمده است:

این روز‌ها که فکر مردم جهان و افکار عمومی درگیر ویروس کروناست رژیم کودک کش صهیونیستی بار دیگر جنایات خود را علیه این مردم مظلوم و بی دفاع شروع کرده، اما باید بدانند امت اسلامی بیدار است و نمی‌گذارند آن‌ها هر غلطی که دلشان می‌خواهد بکنند و روز قدس روز اعلام این بیداری به آن‌ها و تمامی حامیان جنایتکار این رژیم و سرکردگان آن در منطقه است.

یقیناً دفاع از مظلومین جهان تنها منحصر به مردم عزیز و شریف فلسطین محدود نمی‌شود بلکه شامل مردم یمن، عراق، سوریه و دیگر مردم مظلوم سرتاسر جهان است. ما در این روز عهد و پیمان می‌بندیم که تا نابودی کامل کفر و استکبار در جهان آرام و قرار نمی‌گیریم و خواب راحت را از چشمان منحوسشان خواهیم ربود.

روز قدس امسال بدون شک به ظاهر جای خالی فرمانده مقتدر سپاه قدس شهید حاج قاسم سلیمانی بیش از پیش احساس می‌شود، اما جبهه مقاومت پر است از سربازان او چرا که حاج قاسم به یقین فرماندهی الهام بخش برای تمام جبهه مقاومت در منطقه بود و نفس‌گرم او هدایت دهنده امت حزب الله در مسیر تحقق اهداف والای خود بود.

دشمن احمق ما تصور کرد با به شهادت رساندن ایشان می‌تواند نیرو‌های مقاومت را در مسیر تحقق اهداف خود دچار تزلزل کند، اما آنان باید بدانند که این حماقت بی شرمانه‌شان تنها نابودی زودهنگام آن‌ها را تسریع می‌بخشد و ما جوانان راه این شهید بزرگ را تا آزاد سازی قدس و تحقق هدف والای این شهید بزرگ و دیگر یاران بزرگ ایشان مقتدرانه ادامه خواهیم داد و به دشمن خود اثبات میکنیم که شهید سلیمانی تنها یک شخص نبود بلکه یک مکتب بود و سر تا سر منطقه پر است از قاسم سلیمانی که تا نابودی کفر و استکبار آرام و قرار نخواهند گرفت.

دولت جنایتکار آمریکا نیز بداند که هیچ چیز نمی‌تواند باعث شود که ملت عزیز و شریف ایران اسلامی از آرمان‌های خود عقب نشینی کرده و یقینا ما در مقابل هر زورگویی مستکبر در هر کجای عالم که باشد می‌ایستیم و سازش با زورگویان و ظالمان را تحت هیچ شرایطی نخواهیم پذیرفت و تا پای جان در راه نابودی کفر و استکبار جهانی در سراسر عالم مبارزه خواهیم کرد.

ما دانشجویان و جوانان انقلابی خراسان رضوی با توجه به عدم امکان برگزاری راهپیمایی روز قدس، با توجه به شیوع ویروس کرونا امسال همچون دیگر ملت‌های مسلمان و دیگر عدالتخواهان جهان این روز را با شکوه در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی زنده نگه می‌داریم و با لبیک به بیانات، ولی امر مسلمین جهان امام خامنه‌ای عزیز، آمادگی خود را جهت تحقق اوامر ایشان اعلام می‌داریم و در این مسیر از هیچ چیز مضایقه نخواهیم کرد.»
کد ویدیو
 
همچنین دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری، در تجمع محدود خود مقابل این دانشگاه، به صورت نمادین پرچم اسرائیل را به آتش کشیدند. 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار