کد خبر:۸۵۱۶۴۰
رئیس سازمان بهزیستی خبر داد

آغاز ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای خانوار‌های معلول / تفاهم‌نامه سه جانبه برای تولید مسکن

وحید قبادی دانا گفت: ۱۵ هزار واحد مسکونی به خانوار‌های دارای عضو معلول واگذار می‌شود که در فاز نخست ۱۵۰۰ خانوار دارای عضو شدید و خیلی شدید تا پایان امسال تحویل می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، صبح روز یکشنبه ۱۱ خردادماه، تفاهم نامه سه جانبه مشارکت در ساخت مسکن برای خانوار‌های دارای ۲ معلول و بیشتر و زنان سرپرست خانوار که توانایی تامین زمین برای ساخت واحد مسکونی را دارا هستند، میان سازمان بهزیستی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا به امضا رسید.

در این نشست سه جانبه، وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور، درباره این تفاهم همکاری سه جانبه، اظهار داشت: بر اساس این تفاهم نامه، ۱۵ هزار واحد مسکونی به خانوار‌های دارای عضو معلول واگذار می‌شود که در فاز نخست ۱۵۰۰ خانوار دارای عضو شدید و خیلی شدید تا پایان امسال تحویل می‌شود که کلیه مراحل ساخت مسکن از طراحی و صدور پروانه تا صدور پایان کار با مشارکت بنیاد مسکن، قرارگاه خاتم و بهزیستی است.

*ساخت ۸۷ هزار واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی

رئیس سازمان بهزیستی کشور در بیان اینکه در ۱۶ ماه اخیر ۲۱ هزار واحد مسکونی در اختیار مددجویان بهزیستی قرار گرفته است، افزود: ۱۴ هزار خانوار دارای دو معلول و بیشتر داریم که به ۸ هزار و ۷۰۰ خانوار، واحد مسکونی تحویل شده است. سایر خانوار‌های دارای دو معلول به بالا نیز تا پایان سال جاری با همکاری سایر نهاد‌های غیر دولتی متولی مسکن در کشور صاحب‌خانه می‌شوند.

وی ضمن بیان اینکه تاکنون این سازمان ۱۲۳ هزار واحد برای مددجویان ساخته است، گفت: ۸۷ هزار واحد مسکونی از این واحد‌ها در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به مددجویان تحویل داده شده است.

رئیس سازمان بهزیستی در پایان با اشاره به این نکته که ۱ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان هزینه ساخت هر متر مربع از این ۱۵۰۰ واحد است، گفت: ۷۵ درصد هزینه را بهزیستی و ۲۵ درصد باقی مانده را قرارگاه خاتم متقبل شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار