کد خبر:۸۵۲۳۳۹

اسفندیاری‌پور: ۳۰ درصد مطالبات گندمکاران تاکنون پرداخت نشده

مجری طرح گندم کشور گفت: ۳۰ درصد مطالبات گندمکاران تاکنون پرداخت نشده و طبق قانون باید ۳ ارگان دولتی به تامین اعتبار خرید گندم زودتر اقدام کنند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل اسفندیاری پور مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، گفت: تا به امروز ۲.۱ میلیون تن گندم از خریداران خریداری شده و حدود ۷۰ درصد پول آن‌ها پرداخت شده و ۳۰ درصد پول کشاورزان تاکنون پرداخت نشده است.

اسنفدیاری پور گفت: طبق قانون ۳۰ هزار میلیارد تومان باید از سوی بازرگانی دولتی، سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بانک مرکزی تأمین شود و آن‌ها باید سریعتر این اعتبار را تامین کنند.

وی با اشاره به جزئیات این تأمین مالی گفت: ۱۲.۱ هزار میلیارد تومان توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها، بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان توسط بانک مرکزی در قالب تسهیلات و ۶ هزار میلیارد تومان توسط شرکت بازرگانی دولتی باید تأمین شود تا پول گندمکاران به موقع پرداخت شود و همچنین کشاورزان برای دور بعدی کشت نقدینگی لازم را داشته باشند.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرد که این سازمان و ارگان‌ها به موقع اعتبار مورد نیاز برای تأمین پول گندمکاران را طبق قانون تأمین کنند تا ضمن پرداخت به موقع پول کشاورزان مشکلی برای تأمین نقدینگی آن‌ها در فصل بعدی کشت به وجود نیاید.

اسفندیاری پور پیش بینی کرد که تولید گندم امسال به ۱۴ میلیون تن و میزان خرید تضمینی گندم به ۱۰ میلیون تن برسد.

وی همچنین اعلام کرد که میزان نیاز سالانه کشور به گندم ۱۳ تا ۱۳.۵ میلیون تن است که نیاز نانوایی، بذر و کارخانه‌های صنعتی را تأمین می‌کند.

به گفته مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی برداشت در ۱۶ استان کشور انجام می‌شود و به قیمت متوسط ۲ هزار و ۵۰۰ تومان گندم کشاورزان تحویل دولت می‌شود.

اسفندیاری پور با بیان این که تمام بذر مورد نیاز گندم در کشور تولید می‌شود، گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار تن بذر گندم هم از کشاورزان خریداری شده و برای کشت‌های بعدی هم هیچ مشکلی وجود ندارد.

وی همچنین گفت: سطح زیر کشت گندم امسال نسبت به سال گذشته تغییر نداشته و پیش بینی می‌شود که تولید گندم نسبت به سال گذشته بیشتر باشد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار