نجات 43 شهروند تهراني در 24 ساعت گذشته
آتشنشانان با انجام 43 ساعت عمليات خاموش کردن آتشسوزي و امداد و نجات در کلانشهر تهران، 43 شهروند گرفتار در اين حوادث را نجات دادند.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، از هفت صبح ديروز تا هفت صبح امروز 17 آتشسوزي و 59 حادثه گوناگون ديگر در شهر تهران رخ داد که در جريان آن 11 نفر از شهروندان آسيب ديدند؛ اين حوادث تلفات جاني نداشت.
آتشسوزيهاي اين مدت شش واحد مسكوني، پنج دستگاه وسيله نقليه، سه فروشگاه، يک انباري و چند مکان ديگر را در بر گرفت و خساراتي به آنها وارد کرد.
آتشنشانان با حضور به موقع در محل اين آتشسوزيها ضمن خاموش كردن كامل آنها از گسترش شعلههاي آتش جلوگيري بعمل آوردند.
آتشنشانان همچنين عمليات امداد و نجات را در 10 حادثه رانندگي، هشت حادثه گرفتار شدن افراد در داخل ساختمان، شش حادثه آسانسور، چهار مورد گير کردن حلقه انگشتري در انگشت، دو حادثه نشت آب در منازل و چند حادثه ديگر انجام دادند و خدمات ايمني را به شهروندان ارائه کردند./انتهاي پيام
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰