آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۴۶۵۰

انتقاد عباسپور از مردودی دولت در تولید مسکن و نظارت بر بازار

نماینده مردم بویین زهرا و آوج در مجلس، از عملکرد دولت در تولید مسکن و نظارت بر بازار انتقاد کرد.
انتقاد عباسپور از مردودی دولت در تولید مسکن و نظارت بر بازار
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روح الله عباسپور، با انتقاد از افزایش چشمگیر قیمت مسکن در کشور، گفت: در شرایط کنونی هزینه هنگفتی به مردم در حوزه مسکن تحمیل می‌شود و دولت تنها در حد شعار به برنامه‌های خود برای مدیریت بازار بسنده کرده است. دولت پروژه مسکن مهر را به درستی اجرایی نکرد و وعده اجرای طرح مسکن اجتماعی را مطرح کرد.

نماینده مردم بویین زهرا و آوج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متأسفانه طرح مسکن اجتماعی نیز مانند دیگر برنامه‌های دولتی به هیچ وجه محقق نشد و این مسئله موجب شد که بازار مسکن با یک کمبود شدید در عرصه تولید مسکن مواجه شود.


دولت در حوزه مسکن هیچ توفیقی نداشته است


وی با بیان اینکه دولت در حوزه مسکن هیچ توفیقی نداشته است، گفت: به نظر من یکی از دلایل تشدید رکود اقتصادی در کشور، تعطیلی بخش ساخت و ساز مسکن است، اگر بخش تولید مسکن به تحرک در بیاید، ۴۰۰ نوع صنعت فعال خواهد شد و این مسئله موجب شکوفایی اقتصادی و کاهش میزان بیکاری در کشور می‌شود.


دولت نه در تولید مسکن و نه در نظارت بر قیمت مسکن هیچ کنترلی نداشته است


عباسپور افزود: متأسفانه دولت نه در تولید مسکن و نه در نظارت بر قیمت مسکن هیچ کنترلی نداشته است، از طرفی بازار مسکن در شرایط کنونی به صورت گسترده تحت تأثیر فضا‌های مجازی و قیمت‌های ساختگی است که در این عرصه نیز کنترل و نظارتی جدی وجود ندارد.


مدیریت بازار مسکن نیازمند تعیین قیمت به صورت منطقه‌ای است


وی با اعلام اینکه مدیریت بازار مسکن نیازمند تعیین قیمت به صورت منطقه‌ای است، افزود: وقتی قیمت مسکن در هر منطقه‌ای اعلام شود، آن زمان می‌توان با استفاده از نیرو‌های نظارتی مانند سازمان تعزیرات بر روند خرید و فروش معاملات مسکن نظارت کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار