کد خبر:۸۵۵۱۰۴
کمند امیرسلیمانی در گفتگو با «دانشجو»:

بچه‌های «پدرسالار» پدری دلسوز را از دست دادند/ خانه نشینی برای استاد کشاورز سخت بود

بازیگر سریال «پدرسالار» به دانشجو گفت: استاد کشاورز در ایام تولید سریال «پدرسالار» به معنای واقعی یک پدر مهربان و دلسوز برای عوامل بود.

کمند امیرسلیمانی، بازیگر سینما و تلویزیون که با زنده یاد محمدعلی کشاورز در سریال ماندگار "پدرسالار" همبازی بود در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو درباره درگذشت استاد کشاورز گفت: استاد کشاورز سال‌های بسیاری در تاریخ هنر کشور را در اوج سپری کرد، اما متاسفانه به خاطر شرایط جسمانی سال‌های آخر را خانه نشین شده بود که این مسئله برای هیچ هنرمندی خوشایند نیست و مسلما ایشان هم از این موضوع رنح می‌برد.
این هنرمند که از شنیدن خبر درگذشت استاد، بسیار متاثر شده بود، خاطرنشان کرد: مسلما تا چند روز آینده از تمرکز خوبی برای وصف شایسته شخصیت استاد کشاورز برخوردار نخواهم بود، اما باید به این نکته تاکید کنم که ایشان در ایام تولید سریال "پدرسالار" به معنای واقعی یک پدر مهربان و دلسوز برای عوامل بود.
 
بچه‌های «پدرسالار» پدری دلسوز را از دست دادند/ خانه نشینی برای  استاد کشاورز سخت بود

امیرسلیمانی ادامه داد: طی این سال‌ها در شرایط مختلف به دیدار استاد کشاورز میرفتم و آخرین بار عید نوروز امسال بود که بخاطر شرایط کرونایی بصورت تلفنی با استاد احوالپرسی میکردم که ایشان هم مثل همیشه با مهر و محبت پاسخگو بودند.
وی در پایان به ذکر خاطره‌ای مرحوم کشاورز پرداخت و گفت: خاطرم است در همان سال‌هایی که قسمت‌های سریال "پدرسالار" به مراحل پایانی خود رسیده بود و کشمکش‌های میان شخصیت‌های "آذر" و "آقا اسدالله" به اوج خود رسیده بود بنده به همراه استاد کشاورز در حاشیه مراسم ختم یکی از هنرمندان با یکدیگر احواپرسی میکردیم که مردم حاضر در مراسم با دیدن این صحنه واکنش‌های جالبی داشته اند که هنوز در ذهنم باقی مانده است.
 
بچه‌های «پدرسالار» پدری دلسوز را از دست دادند/ خانه نشینی برای  استاد کشاورز سخت بود

گقتنی است، مجموعه «پدرسالار» سال ۱۳۷۲-۱۳۷۴ به تهیه‌کنندگی و کارگردانی اکبر خواجویی یکی از ماندگارترین سریال‌های ایران است. داستان فیلم دربارهٔ پدر میانسالی به نام «اسدالله» است. اسدالله‌خان پدری مهربان، خانواده‌دوست، دلسوز و در عین حال سختگیر و پرصلابت است. به باور او همهٔ پسرانش پس از ازدواج می‌بایست در خانهٔ بسیار بزرگ او زندگی کنند. او چنین سیاستی را در مورد دو دخترش "مهری"و "زری" در پیش نگرفته و به همین جهت آن‌ها دارای زندگی مستقلی هستند. ماجرای اصلی فیلم از ازدواج آخرین فرزند او «ناصر» آغاز می‌شود. ناصر که با دخترعموی خود «آذر» وصلت کرده به ناچار باید همانند دو برادر بزرگ‌تر خود در خانهٔ پدری زندگی کند. اما همسرش آذر - که شاغل است و استقلال‌طلب و لجباز - زندگی در خانهٔ پدرشوهر را منطقی نمی‌داند و شروعِ یک زندگی کاملاً مستقل و به‌دور از دخالت‌های دیگران را طلب می‌کند. آذر به شدت پای این خواسته‌اش می‌ایستد و تحت هیچ عنوان از موضعش عقب‌نشینی نمی‌کند. از طرف دیگر اسدالله‌خان نیز موافقت با آذر را نوعی شکست و ضعف تعبیر نموده و از سوءاستفادهٔ احتمالیِ فرزندان دیگرش در آینده نگران است. اختلاف‌نظر‌ها به تدریج بالا می‌گیرد تا جایی که «مولود» (خواهرزن اسدالله) که دشمنی دیرینه‌ای با او دارد فرصت را غنیمت می‌شمرَد و برای انتقام از اسدالله‌خان دست‌به‌کار می‌شود. مولود برای اجرای نقشه‌های خود از وجود دخترش «زهره» (که عروس اسدالله‌خان است) استفاده می‌کند.
در این سریال ماندگار هنرمندانی، چون محمدعلی کشاورز، حمیده خیرآبادی، خسرو شجاع‌زاده، سیامک اطلسی، جمیله شیخی، کمند امیرسلیمانی، ناصر هاشمی، محمود جعفری، محمود پاک‌نیت، آزیتا لاچینی، کتایون ریاحی، پرستو گلستانی، اکرم محمدی، فرحناز منافی ظاهر، حسن مهمانی و جعفر بزرگی ایفای نقش کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار