آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۱۰۵
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

میرزایی: بازنده‌ها دنبال حاشیه‌سازی برای مجلس هستند / نمایندگان به عمل انقلابی پایبند باشند

نماینده مجلس گفت: احتمالا پشت پرده این ماجرا‌ها مجموعه‌ای هستند که امروز بر دولت حاکم هستند و با عملکرد ضعیف در این مدت نتوانستند نظر جامعه را بر خود موافق کنند و این پیش بینی را دارند که در انتخابات سال آینده توفیقی نداشته باشند.

حسین میرزایی، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره حواشی که برخی علیه مجلس یازدهم ایجاد می‌کنند، اظهار داشت: این موضوع طبیعی است، یکسال آینده انتخابات ریاست جمهوری است و برخی دنبال ساختن چنین حواشی برای مجلس انقلابی هستند.

وی ادامه داد: احتمالا پشت پرده این ماجرا‌ها مجموعه‌ای هستند که امروز بر دولت حاکم هستند و با عملکرد ضعیفی که در این مدت داشتند و نتوانستند نظر جامعه را بر خود جلب کنند و این پیش بینی را دارند که در انتخابات سال آینده توفیقی نداشته باشند دست به چنین اقداماتی می‌زنند.

وی ادامه داد: مثال این افراد مثال دانش آموزی درس نخوانی است که خودش نمی‌تواند بیست بگیرد در مقابل کاری انجام می‌دهد که شاگرد اول را پایین بکشد و نگذارد آن بیست کسب کند.

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: ادبیات سیاسی اقتضاش این است که این افراد برای این که نیرو‌های انقلابی در دولت بعدی موفق نشوند یک چنین باتلاق‌های سیاسی را به وجود بیاورند.

میرزایی بیان داشت: من خواهشم از نمایندگان این است که عمل انقلابی را انجام بدهند و ملاک قضاوت را هم اول خدا و بعد انقلاب و مصالح انقلاب را قرار دهند نه اینکه ملاک قضاوت را فلان گروه، باند و جناح سیاسی، تا بتوانیم از این موانع عبور کنیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: مجلس انقلابی، وظیفه انقلابی دارد که باید آن را به نحوه احسن انجام داد و نگذاشت دچار حاشیه شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار