میزان مصرف برق کشور روز گذشته مرز ۵۶ هزارمگاوات را نیز پشت سر نهاد و وارد مدار ۵۶ هزار و ۱۲ مگاوات شد که نسبت به زمان مشابه پارسال رشد سه هزار و ۲۳۱ مگاواتی را تجربه کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، میزان مصرف برق کشور روز گذشته مرز ۵۶ هزارمگاوات را نیز پشت سر نهاد و وارد مدار ۵۶ هزار و ۱۲ مگاوات شد که نسبت به زمان مشابه پارسال رشد سه هزار و ۲۳۱ مگاواتی را تجربه کرد.
تازهترین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران بیانگر آن است که میزان مصرف برق کشور پارسال و در همین بازه زمانی (۲۵ خرداد۹۸) رقمی معادل ۵۲ هزار و ۷۸۱ مگاوات بوده است.
روند کنونی مصرف برق به نگرانیها درباره تداوم تامین برق در روزهای گرمتر سال ایجاد کرده است.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت مادرتخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) «مصطفی رجبی مشهدی» سخنگوی صنعت برق در این باره گفت: مصرف برق اگر با همین روند ادامه یابد ناچار به اعمال خاموشی خواهیم شد. وی افزود: ظرفیتهای تولید برق و نیروگاههای در مدار نشان میدهد اگر مصرف به بیش از ۶۰ هزار مگاوات افزایش یابد، با مشکلاتی در تامین برق مواجه خواهیم شد. سخنگوی صنعت برقادامه داد: نیروگاههای کشور توان تولید ۵۸ هزار و۵۰۰ هزار مگاوات برق را دارند و در صورتی که مصرف به بیش از این مقدار افزایش یابد، با محدودیتهایی مواجه خواهیم شد که در این شرایط برای تامین برق پایدار، بخصوص در استانهای گرمسیر کشور، بیش از هر زمان دیگر به مدیریت مصرف برق نیاز خواهد بود.
گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران نشان میدهد مصرف برق صنایع روز گذشته به چهار هزار و ۲۴۸ مگاوات کاهش یافته که بیانگر افزایش مصرف در سمت مشترکان خانگی است.
میزان ذخیره نیروگاهها نیز روز گذشته به پایینترین حد خود یعنی ۸۵۹ مگاوات رسید.
مهمترین راهکار کاهش مصرف برق را میتوان استفاده از دور کند کولرهای آبی و یا تنظیم درجه کولرهای گازی روی عدد ۲۴ برشمرد.
استفاده نکردن از وسایل پرمصرف برقی مانند اتو، لباسشویی، ظرفشویی و جاروبرقی بهطور همزمان در ساعتهای اوج مصرف نیز میتواند تاثیر بسزایی در کاهش مصرف برق داشته باشد.
مشترکان باید توجه داشته باشند که ادامه روند کنونی مصرف، تدوام تامین برق را با مشکلات متعدد مواجه خواهد ساخت.