آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۳۶۹
در آستانه افتتاح؛

مسیر ۴۸کیلومتری دوچرخه با اتصال چند بزرگراه و بوستان تهران

شهردار منطقه ۲ از افتتاح پل ۴۸ کیلومتری دوچرخه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: این مسیر، طولانی‌ترین میسر اختصاصی دوچرخه در کشور بعد از کیش است؛ طول این مسیر تا پایان سال به ۷۲ کلیومتر افزایش خواهد یافت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رسول کشت‌پور درباره پروژه‌های منطقه ۲ در سال جاری اظهار کرد: با توجه به ارتباط مستقیم ورزش با سلامت، نشاط اجتماعی و همچنین تقویت سرمایه اجتماعی، ورزش نیازمند برنامه‌ریزی و توجه ویژه است.

وی با اشاره به اینکه فرصت‌هایی در شهر تهران برای توسعه ورزش وجود دارد که باید با شناسایی فرصت‌ها و خلاقیت و نوآوری این فرصت‌ها به سرمایه و ارزش برای شهر و شهروندان تبدیل شود، ادامه داد: سری جدید پروژه‌های منطقه در آستانه افتتاح است و نهایتا طی یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد؛ یکی از آن‌ها افتتاح پل دوچرخه به طول ۴۸ کیلومتر است که طولانی‌ترین میسر اختصاصی در کشور بعد از کیش، محسوب می‌شود.

شهردار منطقه شهرداری تهران با بیان اینکه بخشی از این مسیر به صورت پل از بزرگراه‌های شیخ فضل‌الله، شهید همت عبور و چند بوستان منطقه ۲ را به یکدیگر متصل می‌کند تا پایان سال به ۷۲ کلیومتر افزایش خواهد یافت، متذکر شد: به جز کیش که موقعیت آن ایجاب می‌کند، چنین مسیری داشته باشد، مسیر اختصاصی دوچرخه به این وسعت در کشور نداریم.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار