آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۶۲۴۰
معاون بیمه و بانک وزیر امور اقتصادی و دارایی خبر داد

معامله اولین صندوق واسطه‌گری مالی از چهارشنبه/ ارزش هر واحد صندوق ۲ برابر شد

عباس معمارنژاد با بیان اینکه واحد‌های اولین صندوق واسطه‌گری مالی یکم از روز چهارشنبه ۴ تیر ماه قابل خرید و فروش می‌شود، گفت: ارزش واحد‌های این صندوق بیش از دو برابر شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، معاون بیمه و بانک وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد اینکه قبلا گفته شده بود واحد‌های صندوق واسطه گری مالی یکم که قرار بود از اول تیرماه وارد معامله شود، گفت: واحد‌های اولین صندوق قابل معامله بورسی دولت موسوم به صندوق واسطه‌گری مالی یکم از روز چهارشنبه ۴ تیر ماه ۹۹ در بورس قابل خرید وفروش می‌شود. البته از فردا اول تیرماه نماد آن به نام دارایکم در بورس باز می‌شود و افراد می‌توانند ارزش آن را در پرتفو (ترکیب سهام) خود ببینند.

معمارنژاد گفت: با توجه به اینکه از ۴ شنبه واحد‌های صندوق واسطه‌گری قابل معامله است هر کسی می‌خواهد آن را بخرد یا بفروشد باید اول کد بورسی بگیرد و در سامانه سجام ثبت‌نام کند.

وی در مورد کسانی که زیر سن قانونی هستند، گفت: برای آن‌ها هم باید از طریق، ولی آن‌ها در سامانه سجام ثبت‌نام شود و کد بورسی گرفته شود تا بتواند معامله واحد‌های صندوق واسطه‌گری مالی را انجام دهد.

معمارنژاد در مورد آخرین آمار از صندوق گفت: ۳ و نیم میلیون نفر برای خرید واحد‌های صندوق واسطه‌گری مالی یکم ثبت‌نام کردند که در ابتدا ۶۱۰۰ میلیارد تومان واریز کرده بودند، اما از این مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان تکراری بود و در نهایت ۵ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان پول از طریق این صندوق جمع‌آوری شد و واحد‌های این صندوق را فقط افراد حقیقی خریداری کردند. البته از روز چهارشنبه که واحد‌های این صندوق در بورس قابل خرید وفروش می‌شود هم افراد حقیقی و هم حقوقی می‌توانند آن را خرید و فروش کنند.

وی در مورد ارزش واحد‌های صندوق واسطه گری مالی گفت: طبق آخرین آمار ارزش هر واحد ۱۰ هزار تومانی آن به بیش از ۲۰ هزار تومان یعنی بیش از دو برابر افزایش یافته است.

معاون بیمه و بانک وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد واگذاری ETF بعدی گفت: صندوق بعدی در تیر ماه ارائه می‌شود.

معمارنژاد همچنین در مورد اینکه فردی عضو هیأت مدیره بانک پارسیان بوده و به تازگی عضو هیأت مدیره بانک توسعه صادرات هم شده است، گفت: آقای احتشام فلاح‌فر با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو هیأت مدیره بانک توسعه صادرات انتخاب شده البته وی از عضویت از هیأت مدیره بانک پارسیان استعفا کرده و بانک مرکزی هم آن را تائید کرد، چون از نظر قانونی یک فرد نمی‌تواند عضو هیأت مدیره دو بانک باشد.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار