کد خبر:۸۵۶۳۴۷
قائم‌مقام شبکه مطرح کرد؛ 

پویش «صاحب‌خانه خوب» دوباره در شبکه سه به راه افتاد

محسن یزدی قائم مقام شبکه سه سیما از راه‌اندازی دوباره پویش «صاحبخانه خوب» در این شبکه گفت و اینکه چه تاثیرات رسانه‌ای خواهد داشت.


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه سه، محسن یزدی قائم مقام شبکه ۳ گفت: سال گذشته شبکه سه پویشی را با عنوان «صاحب‌خانه خوب» راه‌اندازی کرد و از مالکان مسکن خواست با توجه به مشکلات اقتصادی و لزوم همراهی با مستاجران، میزان اجاره‌بها را افزایش ندهند و یا افزایش حداقلی دهند که با استقبال مالکان نیز همراه شد و نتایج مثبتی را دربرداشت.

وی افزود: این استقبال به گونه‌ای بود که تلنگری شد تا بعضی صاحب‌خانه‌ها با این کار رسانه‌ای تصمیم گرفتند در مورد اجاره‌ها بامستاجرین همراهی بیشتری کنند و ما نیز در برنامه‌های شبکه از افرادی که در این شرایط سخت مراعات هم وطنان را کردند، قدردانی کردیم.

یزدی گفت: صاحب‌خانه خوب یک پویش اجتماعی بود که به دلیل اینکه بیشترین درگیری را با مشکلات مردم داشت مورد استقبال قرار گرفت و اثرات مثبتی را در پی داشت. به همین دلیل تصمیم گرفتیم این پویش را امسال نیز ادامه دهیم.

یزدی ادامه داد: ما معتقدیم فقط این دولت‌ها نیستند که مسئولیت دارند اگرچه در کشور ما که عمده کار‌ها دولتی است و مردم انتظار به جایی از دولت‌ها دارند، اما ما نیز باید خودمان هم نسبت به یکدیگر مسئولیت پذیر باشیم. ضمن اینکه دولت نشان داده در این حوزه عملاً توفیق چندانی نداشته است.

یزدی ادامه داد: به نظر می‌رسد پویش صاحب‌خانه خوب مقوممسئولیت اجتماعی است و از این بابت کار با ارزشی است. خصوصاً در مورد مساله‌ای که تا این حد مردم را گرفتار کرده است.

قائم مقام شبکه سه با بیان اینکه در روز‌های آتی در برنامه‌های جاری و مهم شبکه به پویش صاحب‌خانه خوب خواهیم پرداخت، گفت: کار‌های کوتاهی نیز در این رابطه در حال تولید است که انشاءالله از شبکه پخش خواهد شد.

یزدی در پایان از تمام صنوف و قشر‌های مختلف جامعه اعم از هنرمندان، ورزشکاران مداحان و نمایندگان مجلس و… دعوت کرد تا با پیوستن به این پویش قدمی در راستای همراهی با هم‌وطنانمان بردارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار