استاد حوزه علمیه گفت: امیدوارم صدها شبکه مانند الکوثر به زبانهای مختلف داشته باشیم که ان شاء الله اسلام ناب محمدی (ص) و ارزشهای انقلاب اسلامی ایران به سراسر جهان انتشار یابد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، توقف انتشار ماهوارهای شبکه الکوثر که به رسانه معارفی و فرهنگی ایران مشهور است با واکنشهای بسیاری از سوی فرهیختگان جهان عرب که از دوستان ایران و انقلاب اسلامی هستند همراه شده است.
حجت الاسلام استاد حاج آقا أسد محمد قصیر، مدرس در خارج حوزه علیمه و عضو دفتر مقام معظم رهبری در قم دراین باره گفت: الکوثر قوی ترین، پر مخاطبترین و بهترین تلویزیون در میان شبکههای عربی است.
وی با افتخار به همکاری بیست ساله خود با الکوثر اشاره کرد و افزود: این شبکه در سالهای گذشته گامهای مهمی در معرفی فرهنگ ایرانی و تبیین اسلام ناب محمدی (ص) و نیز انتقال پیامهای انقلاب اسلامی برداشته است. همچین الکوثر سهم به سزایی در مقابله با جنگ تمام عیار رسانهای علیه جمهوری اسلامی دارد.
استاد قصیر اضافه کرد: تخریب انقلاب اسلامی و رهبران جمهوری اسلامی تنها یکی از اهداف جنگ رسانهای غرب علیه اسلام و ایران است و غرب در این راه از همکاری صدها تلویزیون و رسانه با بودجه دهها میلیون دلاری استفاده کرد، اما شبکه الکوثر در مقابل چنین هیمنه وسیع دشمنان ایران توانست مقابله کند.
عضو دفتر مقام معظم رهبری در قم گفت: الکوثر به مانند یک پل فرهنگی خوب توانست برای ارتباط عالی میان ملل، مذاهب و ادیان گوناگون نقش خود را ایفا کند و این نقطه درخشانی در میان رسانههای جهان عرب محسوب میشود.
استاد قصیر ادامه داد: الکوثر به بیان اسلام اعتدال و تشیع صلح طلب پرداخت و موجب گردید تا دشمن به اهداف خود در منطقه نرسد.
مدیر مرکز فرهنگی و رسانهای اسلام اصیل، با اشاره به اینکه یکی از نکات با اهمیت در فعالیت تلویزیون الکوثر رسوا شدن فرقههای ضاله و افراطی مانند وهابیت است اظهار داشت: شاید تنها تلویزیونی که اقدامات موفقی علیه وهابیت و نیز افراط گرایی انجام داده است همین شبکه الکوثر باشد.
این استاد حوزه علمیه گفت: امیدوارم صدها شبکه مانند الکوثر به زبانهای مختلف داشته باشیم که ان شاء الله اسلام ناب محمدی (ص) و ارزشهای انقلاب اسلامی ایران به سراسر جهان انتشار یابد بنابراین از مسئولان جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم که از شبکه الکوثر کاملا حمایت و پشتیبانی کنند.
عضو دفتر مقام معظم رهبری در قم ضمن امیدواری بر حمایت مسئولان از شبکه الکوثر گفت: متاسفانه میزان حمایتی که از کارهای رسانهای انجام میشود با اقتدار و توانایی دولت جمهوری اسلامی هیچ تناسبی ندارد.
استاد قصیر در پایان آرزو کرد یک قطب رسانهای در زمینههای تلویزیونی و نیز اینترنتی در آینده نزدیک در ایران ایجاد شود.