کد خبر:۸۶۱۳۲۹

از مواد ضدعفونی کننده روی مواد غذایی استفاده نکنید

از محلول‌های سفید کننده یا سایر مواد ضدعفونی کننده روی مواد غذایی استفاده نکنید. در حال حاضر، هیچ موردی از COVID-۱۹ که عفونت با لمس مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی یا کیسه‌های خرید رخ داده باشد، مشخص و اعلام نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت در صفحه شخصی خود در توئیتر نوشت: از محلول های سفید کننده یا سایر مواد ضدعفونی کننده روی مواد غذایی استفاده نکنید. در حال حاضر، هیچ موردی از COVID-19 که عفونت با لمس مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی یا کیسه های خرید رخ داده باشد، مشخص و اعلام نشده است.

از مواد ضدعفونی کننده روی مواد غذایی استفاده نکنید

ضدعفونی یا استفاده از مواد سفیدکننده با شست و شو متفاوت است، مواد سفیدکننده یا ضدعفونی کننده هم با مواد شوینده یکی نیست، اینجا صحبت از شست و شو با مواد شوینده نیست، بلکه از مواد سفیدکننده (وایتکس) و ضدعفونی کننده و مصرف بیجا، افراطی و زیان آور آن صحبت شده.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار