آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۶۵۵

چاووش اوغلو: ارمنستان حواسش را جمع کند، با همه امکانات در کنار آذربایجان هستیم

وزیر خارجه ترکیه گفت: اقدام ارمنستان قابل قبول نیست و باید حواسش را جمع کند. جمهوری آذربایجان تنها نیست و ما با همه امکاناتمان در کنار آذربایجان هستیم.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در خصوص درگیری رخ داده بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان اظهار داشت: ارمنستان حواسش را جمع کند، ما با همه امکانات در کنار جمهوری آذربایجان هستیم.

وی با بیان اینکه در اثر حمله خیانتکارانه ارمنستان ۴ نفر از برادرانمان شهید شدند، گفت: مشاهده می‌کنیم که ارمنستان قصد تنش زایی جدید در منطقه را دارد. ارمنستان تاکنون زیر بار راه حل سیاسی نرفته است و هیچ راه حلی را نیز نپذیرفته است.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: اقدام ارمنستان قابل قبول نیست و باید حواسش را جمع کند. جمهوری آذربایجان تنها نیست و ما با همه امکاناتمان در کنار آذربایجان هستیم. امروز با همتای آذربایجانی خود گفتگو خواهم کرد و شرایط را بررسی می‌کنیم.

یونان حق هیچ اظهار نظری درباره ایاصوفیه را ندارد

چاووش اوغلو همچنین در خصوص بازگشایی ایاصوفیه به عنوان مسجد و اظهار نظر‌هایی که از سوی مقامات اروپایی و خارجی به این اقدام ترکیه شده گفت: دخالت در امور داخلی و حاکمیتی ترکیه را با شدت رد می‌کنیم. در این مورد محلی برای جر و بحث وجود ندارد. گفته می‌شود که در میراث یونسکو ثبت شده که درست است. ما به کسانیکه نگران خراب شدن این محل هستند احترام می‌گزاریم، اما اینجا قبلاً مسجد بود و سال‌ها به عنوان مسجد فعالیت کرده، آیا در آن دوران خراب شده است؟

وی ادامه داد: ما ناچار به محافظت از میراث باقی گذاشته شده از سوی اجدادمان هستیم. برخی موضع گیری‌های یونسکو را دیدیم و حیرت کردیم. یونان تنها کشوری است که در پایتخت آن مسجدی نیست. یونان کرونا را بهانه کرد و صدای اذان را خاموش کرد. این کشور حق ندارد درباره چنین موضوعی حرفی بزند.

پیش از آتش بس، شروط دولت لیبی باید محقق شود

وزیر خارجه ترکیه همچنین در خصوص آتش بس در لیبی نیز گفت: در حال حاضر آتش بس کمکی برای لیبی نخواهد بود، زیرا نگرانی‌هایی وجود دارد. حفتر در این موضوع صادق نیست و ما فکر می‌کنیم که به دنبال کسب زمان است تا حملات جدیدی را سازماندهی کند.

چاووش اوغلو با بیان اینکه حفتر و حامیان او یک طرح سیاسی نیز ندارند، اظهار داشت: بر این اساس پس از دیدن یک نقشه راه سیاسی از آتش بس صحبت کردن منطقی‌تر است. دولت لیبی می‌گوید باید شروط محقق شود و پس از آن وارد آتش بس خواهیم شد. سرت باید تخلیه شده و به دولت لیبی داده شود. ما این موارد را به طرف روس هم گفتیم. ما به عنوان ترکیه به دنبال آتش بس و راه حل سیاسی هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار